Evenimente

Pregateste-te de un zbor lung cu avionul! Radio 21 te trimite la sediul Google in America!

Se spune despre Google ca are cei mai fericiti angajati. Cel mai cool sediu. Cea mai misto atmosfera de lucru din lume.
Si se spune despre Radio 21 ca are cele mai tari idei de promotii radio din Romania. Si cel mai misto site de radio. Si cel mai interactiv.
Si iata si demonstratia:

Radio 21 si-a relansat site-ul. www.radio21.ro este acum mai interactiv, are mai multa informatie, updatata la fiecare ora. Tot ce-i mai hot in tara si in lume gasesti pe radio21.ro, de la muzica si artisti, la DJ, evenimente, filme, bancuri, faze tari, farse, podcasturi. Ba chiar si lansari de videoclipuri in premiera si in exclusivitate – cum a fost cazul clipului “Preocupat cu gura ta” al lui Smiley.

Si pentru ca vizitatorii de radio21.ro sunt multi si fideli, Radio 21 a decis sa ii rasplateasca cu un super premiu: o excursie de cateva zile la San Francisco, in Statele Unite ale Americii, unde vor avea ocazia sa viziteze sediul GooglePlex din Montain View. Distractie, oameni geniali, altfel de viata si toate cheltuielile platite pentru toata durata vizitei in State.

Ce ai de facut? E simplu: fa-ti cont de user pe www.radio21.ro si adresa de mail cu domeniul @dementa.ro. Apoi foloseste-ti adresa de mail nou creata si citeste macar unul dintre newsletterele pe care Radio 21 o sa ti le trimita pana pe 6 iunie. Cu cat deschizi mai multe newslettere, cu atat mai multe sanse de castig ai. Urmeaza o tragere la sorti si gata premiul: concurentul sau concurenta cu cel mai mult noroc pleaca la San Fancisco!

Tare, nu? Ai regulamentul complet pe www.radio21.ro si toate detaliile despre cum sa te inscrii tot pe site le gasesti. Bafta! Si sa ne scrii de la San Francisco, da?
.
www.radio21.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *