LifeStyle

Power Plate la Sunshine Club Luxury Spa

Sunshine Club Luxury Spa a intrat in familia Power Plate. La noul sediu Luxury Spa din Soseaua Nordului nr. 94C clientii se pot antrena cu Power Plate asistati de un instructor specializat. Pentru ca Power Plate este aparatul folosit de cele mai multe vedete internationale, dar si autohtone, Sunshine Club Luxury Spa trateaza fiecare client ca pe o adevarata vedeta. Dupa un antrenament cu Power Plate, clientii se pot relaxa prin tratamente Ayurveda, terapie cu pietre vulcanice incalzite si bai relaxante printre petale de trandafir si miere, aromoterapie, masaj de relaxare.

Bucuresti, 12 iunie 2007. Sunshine Club Luxury Spa a intrat in familia Power Plate. La noul sediu Luxury Spa din Soseaua Nordului nr. 94C clientii se pot antrena cu Power Plate asistati de un instructor specializat. Pentru ca Power Plate este aparatul folosit de cele mai multe vedete internationale, dar si autohtone, Sunshine Club Luxury Spa trateaza fiecare client ca pe o adevarata vedeta. Dupa un antrenament cu Power Plate, clientii se pot relaxa prin tratamente Ayurveda, terapie cu pietre vulcanice incalzite si bai relaxante printre petale de trandafir si miere, aromoterapie, masaj de relaxare.

‘Ne bucura faptul ca tot mai multe centre de beauty se alatura marii familii Power Plate. In felul acesta reusim sa multumim tot mai multi clienti dornici sa isi intretina tonusul muscular folosind o tehnologie de avangarda’ a declarat Simona Pavel, marketing manager Power Plate.

Multe alte vedete folosesc Power Plate in antrenamentul zilnic. Printre ele se afla Madonna, Monica Bellucci, Jane Fonda, Matt Damon, Annie Lennox, Jean-Michel Jarre, Isabelle Adjani, Julia Roberts si Julie Andrews. In Romania vedete precum Geanina Corondan si Analia Selis folosesc cu succes Power Plate.

Power Plate este singurul aparat bazat pe tehnologia cu vibratii care asigura un antrenament complet in numai 10 minute. Antrenamentul cu Power Plate ofera beneficiile unui exercitiu regulat, tonifiaza corpul, asigura o flexibilitate ridicata, imbunatateste circulatia sangelui si reduce riscul aparitiei celulitei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *