Despre copii

Povestile copilariei noastre ilustrate chiar de prichindei

Prichindelulmeu.ro www.prichindelulmeu.ro continua sa vina cu idei noi si va propune ca povestile copilariei sa fie ilustrate cu poze ale prichindeilor ca personaje principale. Copiii devin astfel eroi de poveste si au sansa de a castiga o sedinta foto oferita de cunoscutul fotograf Alexandra Sandu www.alexunu.ro intr-un concurs ce se desfasoara pana pe 6 iunie! In timp copiii vor fi Pinocchio, Alba ca Zapada si toate celelalte personaje de poveste iubite de cei mici.

In luna mai povestea care trebuie ilustrata este Pinocchio. Pentru a putea participa trebuie sa va inregistrati ca membri ai site-ului si apoi sa trimiteti fotografiile, maxim 10, oferind si alte detalii suplimentare pe care le aflati din regulamentul pe care il puteti citi aici http://forum.prichindelulmeu.ro/viewtopic.php?f=277&t=1112&p=40814&hilit=iepurele+si+broasca#p40648 .

Premii
Locul 1 – o sedinta foto gratis (in valoare de 150 euro)
Locul 2 – reducere 70% la o sedinta foto
Locul 3 – reducere 50% la o sedinta foto
Pentru castigatorii din alte orase decat Bucuresti nu se asigura cheltuielile legate de transport si cazare.

Avem deja si o fabula ilustrata Iepurele si broasca testoasa. www.prichindelulmeu.ro Am primit un feedback foarte bun si multi au apreciat ideea astfel ca am decis sa ramanem fideli scopului nostru si sa oferim oricarui prichindel sansa de a deveni star. Am lansat asadar un nou concurs, urmand ca in fiecare luna sa ilustram cate o poveste sau o fabula cunoscuta declara Dana Nitu, initiatoarea conceptului PrichindelulMeu.ro. Dana Nitu a adaugat: Ne bucuram si de aceasta data de sprijinul apreciatului fotograf Alexandra Sandu care va oferi sedinte foto ca premiu. Concursul este deschis oricui avand in vedere ca un cont pe site se creeaza imediat.

Albumele castigatorilor lunari ai concursului START DE STAR de pana in acest moment pot fi admirate in sectiunea SEDINTE FOTO – www.prichindelulmeu.ro

Prichindelulmeu.ro www.prichindelulmeu.ro este un site complex, avand ca principale rubrici: Concurs START DE STAR, Portal, Magazin Online, Forum, Articole si Programul Zilei si le ofera furnizorilor numeroase posibilitati de a obtine vizibilitate in cadrul categoriilor sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *