AUTO

Porţi Deschise la SEAT Metrotehnica, 28-29 mai 2011

În perioada 28-29 mai 2011, Complexul Metrotehnica deschide larg porţile showroomului SEAT. Aici iubitorii auto vor avea posibilitatea de a admira gama SEAT Copa şi vor putea testa Noul Alhambra alături de celelalte modele SEAT. Weekend-ul ‘’Porţi Deschise la SEAT Metrotehnica’’ are ca scop facilitarea accesului şi cunoaşterea publicului a ediţiei speciale SEAT Copa, precum şi a modalităţilor avantajoase de achiziţie a autoturismului SEAT dorit.

Ediţia specială SEAT Copa se prezintă în faţa clienţilor cu mai multe variante de pachete opţionale: Copa şi Copa High, la un preţ extrem de avantajos, menite să asigure un plus de confort şi sportivitate versiunilor standard ale modelelor SEAT: Ibiza, Ibiza SC, Ibiza ST, Leon, Altea şi Altea XL.

Astfel, pe modelul Ibiza, doritorii pot opta pentru varianta Reference între pachetul Copa I (jante aliaj 6Jx15 “Ingenia” cu şuruburi antifurt, roata de rezervă de dimensiuni reduse, bancheta spate cu spătar rabatabil asimetric, buzunare în spătarele scaunelor din faţă, mânere portiere şi carcase oglinzi exterioare vopsite în culoarea caroseriei, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, cruise control, proiectoare de ceaţă cu functie Cornering) la un preţ de 530 EUR (include TVA) şi pachetul Copa II (jante aliaj 6Jx15 “Ingenia” cu şuruburi antifurt, roata de rezervă de dimensiuni reduse, bancheta spate cu spătar rabatabil asimetric, buzunare în spătarele scaunelor din faţă, mânere portiere şi carcase oglinzi exterioare vopsite în culoarea caroseriei, oglinzi exterioare acţionate electric şi încălzite, cruise control, proiectoare de ceaţă cu functie Cornering, port combinat intrare auxiliară/USB, sistem Bluetooth) la un preţ de 752 EUR.

Toate opţiunile SEAT Copa şi SEAT Copa High pot fi vizualizate pe listele de preţuri puse la dispoziţie de dealerul SEAT Metrotehnica.

Evenimentul este însoţit de un concurs organizat de dealerul Metrotehnica. Acesta va decerna ca premiu un autoturism SEAT Ibiza ST pentru un weekend de vis. Detaliile concursului pot fi accesate online pe pagina de web www.metrotehnica.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *