LifeStyle

Portalurile de informare ÅŸi aplicaÅ£ii on-line pentru credite – o alternativã preferatã de tot mai mulÅ£i dintre români

La un an de la lansare, www.VreauCredit.ro a depãşit 5300 de vizitatori unici pe zi, demonstrând astfel interesul în creştere al utilizatorilor de internet pentru serviciile pe care acesta le oferã şi poziţionându-se pe primul loc în topul site-urilor de informare în domeniul creditelor bancare.

Sub deviza „Îţi oferim totul pentru a gãsi creditul care ţi se potriveşte cel mai bine”, VreauCredit.ro vine în întâmpinarea utilizatorilor sãi cu informaţii complete despre creditele oferite de instituţiile bancare care activeazã pe piaţa româneascã. Astfel, site-ul reuneşte ofertele a 26 de bãnci, numãrul creditelor care pot fi comparate ridicându-se în prezent la peste 350.

Portalurile on-line de informare şi aplicaţii pentru credite au devenit deja canale alternative de vânzare eficiente pentru instituţiile bancare din Europa, care au gãsit astfel o modalitate de a se diferenţia de concurenţa care se manifestã din ce în ce mai pregnant şi implicit, de a-şi creşte cota de piaţã. Şi în România, astfel de servicii on-line sunt din ce în ce mai cãutate de cei care au înţeles avantajul de a putea face în orice moment o comparaţie între ofertele instituţiilor bancare de pe piaţã, şi de asemenea, de a putea lua o decizie documentatã. Numãrul de 96.000 de vizitatori unici înregistraţi de www.VreauCredit.ro în luna martie demonstreazã în mod clar potenţialul acestor canale de vânzare, şi faptul cã românii sunt din ce în ce mai interesaţi de posibilitatea de a aplica gratuit, on-line, pentru creditul dorit, fiind contactaţi ulterior de instituţia bancarã pentru care au optat.

Mai mult, utilizatorii VreauCredit.ro beneficiazã de unul dintre cele mai complexe calculatoare de rate, având posibilitatea de a afla în detaliu, on-line, toate costurile implicate de contractarea unui credit: dobânda anualã efectivã, dobânda realã, rata lunarã şi costul total al creditului. Facilitatea de cãutare avansatã oferitã de www.VreauCredit.ro permite potenţialilor clienţi ai instituţiilor bancare, identificarea valorilor minime şi maxime ale dobânzii pe care sunt dispuşi sã o plãteascã, în funcţie de resursele financiare de care dispun. De asemenea, permanent, informaţiile prezentate pe site sunt actualizate de cãtre reprezentanţii bãncilor, asigurându-se astfel transparenţa, corectitudinea şi actualitatea informaţiilor.

VreauCredit.ro se doreste a fi cea mai buna interfata intre banci si persoanele fizice sau juridice care urmaresc obtinerea informatiilor preliminare acordarii unui credit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *