Despre copii

Portalul educatie.inmures.ro lanseaza concursul Cel mai frumos costum de serbare

Educatie.inmures.ro ofera o sedinta foto in valoare de 100 de euro copilului cu cel mai frumos costum de serbare. Concursul este dedicat copiilor din judetul Mures si oricaror persoane care sunt dispuse sa se deplaseze pana in Tirgu-Mures pentru realizarea sedintei foto.

Parintii sunt invitati sa completeze formularul de pe site-ul educatie.inmures.ro, adaugand o fotografie a copilului de la serbarea desfasurata la scoala sau la gradinita, pana in data de 30.06.2009. Cel mai reusit costum va fi desemnat de vizitatorii portalului, prin vot.
Sistemul de votare presupune inregistrarea cu o adresa de email valida, la care se va primi un email, cu un link care trebuie confirmat in 12 ore. Se vor contoriza doar voturile confirmate in acest fel. De pe o aceeasi adresa de email, se va putea vota o singura data la fiecare 12 ore. In functie de numarul de voturi, vom desemna trei castigatori.
Important la concurs pot participa persoane din judetul Mures sau orice persoane care sunt dispuse sa se deplaseze pana in Tirgu-Mures pentru realizarea sedintei foto.
Le uram tuturor copiilor succes!

educatie.inmures.ro
Piata Republicii nr. 41,
Tirgu-Mures, 540110,
judetul Mures
educatie@inmures.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *