LifeStyle

Poli Iași nu intră nici în Liga a II-a

Solicitaţi să prezinte ieri la Federaţia Română de Fotbal un punct de vedere oficial referitor la participarea Politehnicii în viitoarea ediţie a Ligii a II-a, oficialii ieşeni au fost prezentaţi de avocata Niculescu, prin care au mai încercat o ultimă păsuire, scrie Evenimentul, până luni.

„Ni s-a cerut să prezentăm garanţii că putem stinge litigiile aflate pe rol la comisiile federale ca urmare a memoriilor depuse de jucători. Or pentru asta avem nevoie urgent de 250.000 de euro, bani pe care îi tot căutăm, dar nu-i găsim de la începutul verii. Aşa că mi-e foarte greu să cred că lucrurile se vor rezolva până la sfârşitul săptămânii”, ne-a spus ieri şeful executivului din Copou, Cristi Stărică, parcă mai pesimist ca oricând.

Comisia Juridică nu a fost deloc impresionată de solicitarea Politehnicii, respingându-i cererea de înscriere în campionat. „Dată fiind situaţia clubului ieşean, care are datorii uriaşe la Finanţe, am fost obligaţi să cerem garanţii că poate duce la capăt campionatul. Păi dacă echipa nu poate să mai facă niciun fel de plăţi, atunci cum să poată participa în competiţie?”, se întreabă Adrian Stângaciu, şeful Comisiei Juridice a FR Fotbal, care a ţinut să adauge că aceeaşi sancţiune a fost dictată şi împotriva altor trei grupări: Farul Constanţa, FC Baia Mare şi Arieşul Turda, aflate în situaţii similare. Aceste cluburi, ca şi Poli, pot ataca decizia prin recurs în termen de trei zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *