LifeStyle

P!nk isi dezvaluie tatuajele la B’ESTIVAL 2007

Pink are tatuaje noiIn aceasta vara, in zilele de 29 iunie, 30 iunie si 1 iulie, Emag!c Entertainment organizeaza B’ESTIVAL 2007, eveniment oferit de ClickNet si sprijinit de Coca-Cola si Heineken Music. Festivalul se va desfasura in aer liber, in parcarea C a complexului Romexpo, si va beneficia de participarea catorva dintre cei mai in voga artisti internationali ai momentului:  Marilyn Manson, Alice Cooper, Pink, Faithless, Reamonn, Morcheeba, Kasabian, Wu-Tang Clan si Hooverphonic.

Capul de afis al celei de-a doua zi a B’ESTIVAL 2007 este „fata rea” a muzicii pop, noncomformista P!nk. Artista este faimoasa nu doar pentru muzica sa, ci si pentru nenumaratele tatuaje ce ii acopera trupul, fiecare dintre ele avand o semnificatie speciala. Un inger pazitor isi intinde aripile protectoare peste un umar, iar in jurul incheieturii drepte serpuieste fraza “What goes around, comes around”, aceasta fiind filosofia dupa care P!nk a recunoscut ca isi ghideaza viata. La baza gatului are tatuat codul de bare de pe carcasa CD-ului celui de-al doilea album al sau, “Missundaztood”, care a atins un numar record de 16 milioane de copii vandute! P!nk mai are desenata o broasca pe picior si un dragon ce ii acopera aproape in totalitate coapsa stanga, tatuaje pe care si le-a facut in Melbourne, unul dintre locurile ei preferate.

“Ultima achizitie” nu este insa nici pe departe una fericita: este vorba despre un desen al buldogului ei mult iubit, Elvis, care s-a inecat in piscina la inceputul acestui an. Tatuajul ii acopera aproape toata partea interioara a antebratului si este insotit de cuvintele “E timpul sa plangem, odihneste-te in pace!”. Elvis a fost un cadou de la prietena ei apropiata, Lisa-Marie Presley, si era pasionat de “balacirile” in piscina casei.

Fanii artistei ii pot admira o parte dintre cele peste 20 de tatuaje la B’ESTIVAL 2007, in cea de-a doua zi a festivalului, pe 30 iunie. Alaturi de P!nk, in aceeasi zi vor mai concerta Reamonn, Kasabian, Raining Pleasure si D2. Biletele pentru B’ESTIVAL 2007 pot fi achizitionate de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *