Cadouri

Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00

Cumpara placa de par Philips!

 
Placa de indreptat parul Philips MoistureProtect HP8372/00, Ionizare, Placi ceramice mobile, 200 grade, 3 setari temperatura, AlbPastreaza hidratarea naturala a parului tau!
Pentru stralucire plina de sanatate
Tehnologia cu senzor protejeaza echilibrul parului. Senzorul iti diagnosticheaza parul de 30 de ori pe secunda si adapteaza temperatura pentru a pastra hidratarea naturala. Conservare a umezelii de pana la 57% (masurata dupa 1 pulverizare in 2013).Protectie perfecta a umezelii datorita senzorului inovator

Senzorul diagnosticheaza parul de 30 de ori pe secunda si adapteaza temperatura pentru a mentine hidratarea naturala a acestuia.

 
 

Previne crearea de sarcini statice pentru par matasos, ordonat si stralucitor

Ionii negativi elimina incarcarea statica, trateaza parul si netezesc cuticulele parului, pentru a intensifica luciul si stralucirea acestuia. Rezultatul este un par neted, stralucitor si drept.

Element de incalzire de inalta performanta mai rapid, mai multa ingrijireAcest aparat de indreptat parul mentine o temperatura mai constanta, pentru rezultate eficiente. Incalzitorul de inalta performanta furnizeaza o temperatura care iti protejeaza mai bine parul si te ajuta sa obtii exact stilul pe care il doresti! Coafarea va fi mai rapida, deoarece ai nevoie de mai putine miscari in timpul indreptarii.
Timp de incalzire instantanee de 15 sec

Incalzitorul de inalta performanta asigura un timp de incalzire rapid, de numai 15 secunde.

3 setari de temperatura digitale

3 setari de temperatura (200 – 175 – 150 Celsius) care functioneaza pe baza de senzor, pentru a asigura intotdeauna indreptarea parului la temperatura optima pentru tipul tau de par.

Aplicati mai putina presiune pentru a reduce riscul de rupere

Placile mobile se adapteaza pentru a regla presiunea aplicata asupra parului. Acest lucru protejeaza firele de par impotriva deteriorarii si reduce posibilitatea ruperii acestora.

Control perfect al caldurii datorita senzorului inovator

Senzorul MoistureProtect regleaza caldura placilor de indreptare a parului conform necesitatilor parului tau, protejandu-l impotriva supraincalzirii

Cumpara placa de indreptat parul Philips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *