Stiri

Pivnitele Rhein & CIE Azuga si Conacul Urlateanu continua seria ofertelor speciale de toamna cu vinuri premiate

Prahova Valley este vinul lunii, oferit gratuit spre degustare, in cadrul programului zilnic de degustare, de la Pivnitele Rhein & Cie Azuga si Conacul Urlateanu. Gama Reserve cuprinde vinuri de exceptie, maturate in baricuri de stejar timp de 4 luni si in sticla pentru alte 6 luni. Toti cei interesati sa achizitioneze produse din gama beneficiaza de un discount de 20% fata de pretul afisat ne-a declarat Alina Rosu, Director marketing Cramele Halewood.

Vinurile lunii octombrie sunt Prahova Valley Reserve Cabernet Sauvignon, Prahova Valley Reserve Feteasca Alba si spumantul Prahova Valley Demisec. Gama cuprinde vinuri de exceptie, albe si rosii, mai fiind disponibile pe piata Merlot, Tamaioasa Romaneasca, Pinot Noir si, nou intratul in gama, Chardonnay.
Pinot Noir 2008 si Chardonnay 2008 sunt vinuri premiate in acest an, primul fiind castigator al medaliei de argint la Concursul Mondial de la Bruxelles, in timp ce Chardonnay 2008 a castigat medalia de argint la cea de-a 16-a editie a concursului international Le Chardonnay du Monde, care s-a desfasurat in Franta.
Tot in luna octombrie, Cramele Halewood continua sa ofere turistilor 2 pachete speciale: caseta de spumant Prahova Valley cu 2 pahare si caseta Gandia Cabernet Sauvignon Reserva-DO Valencia: 2 sticle +1 gratis.

Pivnitele Rhein & CIE Azuga, fondate in 1892, sunt considerate cea mai veche locatie din tara in care se produce fara intrerupere vinul spumant dupa metoda traditionala (metoda Champenoise). Pensiunea Rhein ***, localizat la 5 minute de partia Sorica, este apreciat de iubitorii muntelui si completeaza gama de servicii oferite pasionatilor de vin si turism vitivinicol. Intimitatea conferit de cele dou hectare de teren garanteazaa o atmosfera placuta in mijlocul naturii alturi de familie si prieteni.

Conacul Urlateanu a fost introdus in circuitul vitivinicol in aprilie 2000, Halewood fiind prima companie care a oferit turistilor posibilitatea de a vizita o crama functionala si sa deguste vinurile aflate in evolutie. Situata la numai 85 de Km de Bucuresti, in localitatea Urlati, crama este destinatia ideala pentru excursii de o zi in afara capitalei.

http://www.halewood.com.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *