FILME

Piraţii şi comoara templierilor – film serial documentar

History vor difuza în premieră documentarul în şase părţi “Piraţii şi comoara templierilor”, care încearcă să elucideze un mister de sute de ani. În fiecare duminică, de la ora 20:00, renumitul arheolog subacvatic Barry Clifford şi istoricul Scott Wolter scot la iveală noi dovezi care să arate conexiunile ascunse dintre două grupuri legendare, despărţite de 500 de ani: cavalerii templieri şi piraţii secolului al XVII-lea.

Pirate Treasure of the Knights Templar Season 01  Episode 01 - The Templar Connection © A&E Television Networks 1996-2015. All rights reserved.
Pirate Treasure of the Knights Templar
Season 01
Episode 01 – The Templar Connection
© A&E Television Networks 1996-2015. All rights reserved.

Descoperirile acestor cercetători pot schimba istoria şi pot conduce către o comoară care a fost îngropată cu secole în urmă.
Echipa de specialişti are acces, în exclusivitate, la o descoperire fără precedent: cinci corăbii de piraţi aflate în acelaşi loc, pe fundul mării. Ei vor excava atât pe uscat, cât şi în apă, în căutarea comorii pierdute, vor explora peşteri ascunse, cimitire şi vechi structuri de piatră, vor urca munţi şi vor traversa jungla deasă, descoperind noi indicii ale unei enigme fascinante. Cercetătorii vor să demonstreze că există o legătură între cavalerii templieri şi piraţii care prădau oraşele Boston şi New York şi, poate, chiar cu regele Solomon, creând astfel o punte între Ierusalim, Europa, Africa şi coasta de est a Statelor Unite.
În primul episod, difuzat pe 19 iunie, o relicvă descoperită pe un vas naufragiat în Madagascar îi determină pe Barry Clifford şi pe Scott Wolter să înceapă investigația. Scott merge pe urmele cavalerilor templieri în Portugalia, unde găseşte câteva informații uimitoare. Între timp, în Madagascar, Barry cercetează o navă de război care crede că este a Căpitanului Kidd și astfel face o descoperire impresionantă.

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks® UK. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *