MUZICA

Pink I’m not dead

pink
In aprilie 2006,  multipla cistigatoare a premillor Grammy, dar si a numeroase discuri de platina, PINK, ne dezvaluie  cel de-al 4-lea album de studio,  I’m Not Dead,  un album “ca la carte” :  o evolutie in materie de stil, o dovada uluitoare a capacitatilor sale de compozitor dar si de intepret, o marturie personala a tuturor locurilor prin care a trecut si pe unde va trece. O veti recunoste pe PINK in cea mai buna forma a sa, brutal de onesta, dar si “extrem de vocala”. Albumul poarta semnatura funk a lui PINK, dar, mai mult de-atit, dezvaluie latura rock and  roll a artistei. Un lucru e clar: PINK stie sa abordeze atit melodii blues cit si ritmul dance.
2006 este un an plin pentru PINK. Primul videoclip al albumului, pentru piesa aleasa ca prim extras pe single, “Stupid Girls”, a fost regizat de binecunoscutul Dave Meyers.   Clipul desfiinteaza tot ceea ce PINK uraste in cultura pop superficiala, felul in care aceasta afecteaza imaginea tinerelor fete din ziua de azi. Este o provocare adresata femeilor, o rugaminte de a-si cauta modele de viata mai veritabile si reale decit ” fetele porno, paparazzi”, mironosite si pline de fasoane. Videoclipul satirizeaza cultul femeilor tip “papusi Barbie”, din toata lumea, obsedate de fitness, de topirea caloriilor si marirea sinilor.
I’m Not Dead  este, de asemenea, albumul cel mai plin de marturisiri de pina acum. Chiar daca atinge subiecte ca povesti de dragoste ruinate, inimi distruse, copilarie, prietenii false sau cultul celebritatii, PINK spune ceea ce crede, si nu oricum ci cu mult tupeu. 
Intr-adevar, “I’m Not Dead “ este un titlu pe masura stilului PINK.
Oameni, ati fost avertizati: infama Alecia Moore a revenit, dar de data asta e mai tare ca niciodata !!!!
Track Listings
1. Stupid Girls
2. Who Knew
3. Long Way To Happy
4. Nobody Knows
5. Dear Mr President – Pink & Indigo Girls
6. I’m Not Dead
7. Cuz I Can
8. Leave Me Alone (I’m Lonely)
9. U + Ur Hand
10. Runaway
11. One That Got Away
12. I Got Money Now
13. Conversations With My 13 Year Old Self
14. Fingers
15. Centerfold
Albumul este disponibil pe suport CD si MC.