AUTO

Piloteaza Ferrari la Paris! Castiga cu AutoExpert si Travel Studio un weekend pe circuit!

Aviz tuturor pasionatilor de viteza si cai putere! Revista AutoExpert in parteneriat cu Travel Studio iti ofera o experienta de neuitat la bordul unui Ferrari pe Circuit de l’Ouest Parisien la Paris. Concursul se desfasoara in perioada 10 aprilie – 10 iunie 2009, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti pe 20 iunie 2009.

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi revista AutoExpert, sa completezi talonul de concurs cu datele tale personale si sa-l trimiti prin posta pana la 10 iunie (data postei). De asemenea, te poti inscrie online pe site-ul www.autoexpert.ro la sectiunea concurs.

Premiul cel mare consta intr-o experienta FERRARI TEST DRIVE oferita de Travel Studio, pachetul include transport si cazare pentru 2 persoane. Castigatorul va avea sansa sa piloteze un Ferrari F430 pe Circuit de l’Ouest Parisien – Dreux, in zona Parisului. Primii 100 de participanti vor fi premiati cu un parfum pentru interiorul masinii.

Talonul de concurs este valabil pentru editiile aprilie si mai 2009, iar castigatorii vor fi anuntati in editia lunii iulie a revistei AutoExpert si pe site.

Despre AutoExpert:
Revista AutoExpert este o publicatie cu aparitie lunara, care s-a impus pe piata auto prin informatia oportuna, corecta si utila prezentata intr-o forma atractiva.
Pentru mai multe detalii si regulamentul concursului accesati www.autoexpert.ro.

Daniela Florea
PR Executive
tel:+40213485830
fax:+40213485829
mobil:+40722 389 890
daniela.florea@autoexpert.ro
daniela.florea@autoexpert.ro

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *