Stiri

Philips: obsesie pentru sunet, din 1927

Philips vă prezintă cele mai noi sisteme de sunet, dotate cu cele mai avansate tehnologii, adevărate inovaţii, menite să vă aducă în propria locuinţă sunetul pur, autentic, cu toate detaliile sonore create de artist. De aproape un secol, Philips este obsedat de sunet, de acel sunet care vă poate afecta viaţa, de acel sunet care vă poate purta spre locuri unde vă pierdeţi în forţa sa expresivă, de sunetul pe care îl puteţi simţi.Philips digital living

În acest sens, Philips face tot posibilul pentru a se asigura că veţi auzi exact sunetul original. Indiferent că este vorba de muzică sau de o coloană sonoră, acesta presupune să simţiţi toate emoţiile, toată pasiunea, implicarea şi creativitatea compozitorului – sunetul aşa cum a fost compus. Fiind obsedaţi de sunet, inginerii Philips depun eforturi nemăsurate pentru a se asigura că sunetul pe care îl auziţi este autentic, exact ca în momentul în care a fost creat. Datorită tehnologiei inovatoare şi pasiunii Philips pentru acustică, veţi beneficia de o experienţă audio fidelă, de sunetul Philips. Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de fiecare melodie, fiecare voce, fiecare instrument şi fiecare detaliu, aşa cum ar trebui auzite.

Această obsesie a început acum aproape un secol. Pe măsură ce Philips a introdus inovaţii care aduceau o calitate din ce în ce mai bună a sunetului, de înaltă fidelitate (Hi-Fi), din ce în ce mai mulţi oameni au devenit emoţionaţi şi interesaţi de sunetul impecabil. Aceşti oameni, din întreaga lume, au crescut şi s-au dezvoltat împreună cu Philips, care s-a adaptat dintotdeauna nevoilor consumatorilor. De la producţia primelor radiouri accesibile publicului larg (începând cu 1927), primele înregistrări pentru gramofon la Philipgraf (1930), sunetul sereo (1938), la introducerea amplificatoarelor Hi-Fi (1954) şi până la inventarea casetei audio şi a CD-ului (1979, împreună cu partenerii săi, comercializat pe scara largă din 1983), Philips a ajutat piaţa audio să se dezvolte. Atât ca suporturi de înregistrare audio, cât şi ca echipament audio, venind cu inovaţii semnificative care au adus sunetul autentic în casele oamenilor, acel sunet pur, pe care îl poţi simţi.

De fiecare dată când Philips a introdus o inovaţie, aceasta a avut un impact semnificativ asupra modului în care oamenii ascultau sunetul. Cu caseta audio, oamenii au putut asculta pentru prima dată muzica în mişcare – o revoluţie la timpul său. Apoi CD-ul a adus o mai bună calitate a sunetului, design slim şi posibilitatea de a trece de la o melodie la alta imediat – o altă revoluţie în acele timpuri. Iar eforturile nu s-au oprit aici: Philips a participat la dezvoltarea a diverse formate de DVD şi a standardului Blu-ray, împreună cu partenerii săi.

Şi acum Philips joacă un rol important în dezvoltarea acestei pieţe. Toate echipamentele audio proiectate sunt evaluate şi verificate de către un grup de ascultători instruiţi, cunoscuţi în laboratoarele de sunet Philips ca „Urechile de aur  (Golden Ears)”. Aceşti ascultători sunt supuşi testelor oarbe pentru a determina cel mai bun sunet pentru sistemele audio Philips. Obsesia de a reda sunetul autentic se oglindeşte în cele mai recente sisteme audio Philips, prin tehnologii, cum ar fi SoundSphere (2010 – se concentrează pe interferenţă minimă şi creează un sunet mai natural),  360Sound (2010 – cu drivere poziţionate inovator pentru a crea sunetul surround perfect) şi ClariSound (2011 – se concentrează pe detalii infuzate cu textură şi căldură). Şi povestea merge mai departe, prin crearea gamei de sisteme Fidelio care, pe lângă sunetul pur, aduce conectivitate maximă.

Tehnologiile şi produsele audio Philips

Tehnologia 360Sound. Sistemele Philips dotate cu această tehnologie sunt proiectate, în mod unic, cu trei drivere în fiecare boxă satelit, una frontală şi două laterale, ţintindu-le pe cele care sunt în unghi, pentru a proiecta un sunet ameţitor în jurul tău. În plus faţă de principiul dipolilor, Philips uitilizează un algoritm pentru a îmbunătăţi efectul de sunet captivant. Construit cu componente acustice premium precum tweetere cu dom, magneţi Neodymium şi amplificatoare digitale de clasă D, tehnologia 360Sound asigură un sunet excepţional din toate unghiurile, oferindu-vă o adevarată experienţă cinematografică în propriul cămin.

Această tehnologie este disponibilă la gama de sisteme Home Theatre, printre care se numără şi premiatul EISA 2010 Philips HTS9520.

Preţ Philips HTS9520 – 4199 lei

Tehnologia SoundSphere. Simţiţi gloria şi energia muzicii în timp ce tehnologia SoundSphere redă fiecare notă exact cum a intenţionat artistul. Oferă un sunet natural, clar şi profund. Ascultătorul va percepe muzica atât de natural, încât va avea impresia că artistul îi oferă un concert live. Fiecare boxă SoundSphere este dotată cu un tweeter plasat deasupra incintei principale. Tweeterul poate emite sunetele mai clar şi în mod omnidirecţional. Crossover-ul audio de precizie şi poziţionarea atentă a difuzorului de medii asigură o reducere a interferenţelor şi un sunet mai clar şi mai precis.

Această tehnologie este disponibilă la microsistemele DVD Hi-Fi MCD900 şi Mci900 (premiat EISA 2010).

Preţ Philips MCi900 – 4099 lei

Tehnologia ClariSound. Readuce la viaţă muzica printr-un sunet imaculat şi detaliat, infuzat cu textură şi căldură. Un tweeter montat în partea de sus a boxei emite un sunet îmbogăţit cu o claritate de excepţie, în timp ce un woofer super-eficient din fibră de sticlă asigură o ambianţă sonoră amplă, care inundă orice cameră. Performanţa sonoră pură este echilibrată de un bas bine definit, datorată tehnologiei inovatoare de port pentru bas de la Philips. Un tweeter tip Soft Dome asigură reproducerea realistă a detaliilor vocale şi instrumentale, pentru a vă putea bucura de toate nuanţele dinamice şi emoţionale ale producţiei originale.

Această tehnologie este disponibilă la sistemul multiroom Wi-Fi de înaltă fidelitate MCi8080 şi WMS8080 (premiată EISA 2011).

Preţ Philips MCi8080 – 3199 lei

Preţ Philips WMS81080 – 3999 lei

Tehnologie Crystal Clear Sound. Cu tehnologia Crystal Clear Sound de la Philips, cu twetere soft-dome premium, veţi putea acum să distingeţi şi să apreciaţi fiecare detaliu al sunetului, asa cum şi-a dorit interpretul sau regizorul. Tehnologia premite reproducerea fidelă, precisă şi fără distorsiuni a sunetului – indiferent dacă este un film de acţiune, un musical sau un concert live. Sistemele Home Theatre de la Philips cu Crystal Clear Sound reduc la minim procesarea sunetului, păstrând puritatea conţinutului audio original, rezultând un sunet mai fidel, pentru cei mai pretenţioşi ascultători.

Această tehnologie este disponibilă la sistemele premiate EISA 2011 Philips HTS9221 şi Philips HTS9241. Preţ: 2999 lei.

Pasul următor: tehnologie şi conectivitate

Găsiţi tehnologia care redă sunetul pur şi conectivitatea adaptată cerinţelor pieţei şi nevoilor consumatorilor în cele două sisteme dezvoltate anul acesta: noul sistem de andocare pentru iPod/iPhone/iPad Philips Fidelio cu boxe SoundSphere şi noul sistem multiroom Wi-Fi de înaltă fidelitate WMS8080.

Noul sistem de andcoare pentru iPod/iPhone Philips Fidelio SoundSphere DS9800W este rezultatul a două linii de produse, cunoscute pentru calitatea sunetului, SoundSphere şi Fidelio, pentru a le aduce iubitorilor de muzică cea mai completă experienţă audio, alături de o fidelitate desăvârşită a sunetului. Combinând funcţionalitatea impresionantă a sistemelor de andocare din gama Fidelio, cu calitatea superioară a sunetului oferită de tehnologia Philips SoundSphere şi Airplay de la Apple, DS9800W oferă un sunet autentic, natural  – în timp ce dumneavoastră ţineţi playerul în mână, fără să îl andocaţi, pentru că redă perfect muzica printr-o conectare wireless (AirPlay necesită versiunea iTunes 10.1 sau mai recentă şi iPhone, iPad, sau iPod Touch cu iOS 4.2 sau mai recent. iTunes, iPod, iPhone, iPad, AirPlay sunt mărci înregistrare ale Apple Inc.). Calitatea uimitoare a sunetului pe care sistemul de andocare Philips Fidelio SoundSphere o oferă se datorează chiar designului său. Designul curbat al boxelor, din lemn, împreună cu tweeter-ele externe poziţionate deasupra ambelor boxe, fac ca Philips Fidelio SoundSphere să distribuie sunetul în toate direcţiile pentru o audiţie mai profundă şi mai amplă, cu interferenţe reduse la minimum.

Preţ Philips DS9800W – 3149 lei

Noul sistem multiroom Wi-Fi de înaltă fidelitate WMS8080 (MCi8080 şi NP3300/3500 /3700/3900) asigură un sunet incredibil de clar şi cristalin, datorită tehnologiei ClariSound. Conectivitatea şi uşurinţa utilizării sistemului Philips Multiroom Hi-Fi oferă acces la toate melodiile preferate, oriunde v-aţi afla în casă, fără neplăcutele cabluri, fără efort şi fără a compromite excelenta calitate a sunetului. Combinat cu cea mai nouă gamă de playere audio de reţea de la Philips (NP3300 / 3500 / 3700 / 3900), acesta oferă o experienţă muzicală care îţi taie respiraţia,  în fiecare cameră a casei, transmiţând wireless muzică sau aplicaţii muzicale precum Spotify de pe PC/MAC sau direct de pe hard-drive-ul de 160 GB. Îmbogăţeşte-ţi experienţa multiroom cu smartphone-ul tău, mulţumită aplicaţiei Philips MyRemote disponibilă pentru Apple & Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *