Stiri

Philips: noua gamă de aparate electrocasnice de bucătărie Avance şi noul aparat HomeCooker

Philips a prezentat la IFA Berlin noua gamă de aparate electrocasnice de bucătărie Avance şi noul aparat HomeCooker. Gama Avance cuprinde blender, steamer, grătar electric, robot de bucătărie, prăjitor de pâine, fierbător pentru prepararea micului dejun, prânzului şi cinei. Aparatul HomeCooker este creat împreună cu Jamie Oliver şi este primul aparat de la Philips care pregăteşte alimentele, apoi le găteşte singur, fără să fie supravegheat.

Cu un aşa ajutor în bucătărie, să găteşti o masă sănătoasă în fiecare zi, simplu şi rapid, este la îndemâna oricui.

Philips a prezentat în cadrul IFA Berlin 2012 noua gamă de electrocasnice de bucătărie din gama Avance, care se evidenţiază, la fel ca toate produsele Philips, prin calitate, eficienţă şi durabilitate, aducând, în plus faţă de modele anterioare, caracteristici menite să uşureze prepararea mâncărurilor sănătoase, gătite în casă. Philips acordă o atenţie deosebită sănătăţii, bunăstării şi nevoilor oamenilor, iar noile produse din gama Avance vin să confirme încă o dată fiabilitatea acestora.


  • Noul steamer Philips Avance are profiluri prestabilite pentru prepararea diferitelor tipuri de alimente, putând fi setat pe fiecare nivel disponibil. Astfel, poţi prepara în acelaşi timp alimentele pentru o masă (carne, orez, legume), fiecare cu timpul său de preparare, fără riscul ca unele alimente să fie fierte prea mult, iar altele prea puţin. Intensificatorul de arome şi setările prestabilite pentru fiecare tip de aliment (carne, cartofi) te ajută să prepari mâncăruri suculente, cu un gust desăvârşit.

  • Noul grătar electric Philips Avance vine cu două funcţii unice pentru infuzarea alimentelor cu arome naturale de lemn, diverse condimente sau vin. Friptura şi legumele vor avea gustul minunat de grătar adevărat, numai că prepararea se face în propria bucătărie, mult mai rapid, pe o suprafaţă care nu lipeşte (cu diverse forme), fără ulei şi fără grăsime.

  • Noul robot de bucătărie Philips te ajută la frământarea aluaturilor, având buton presetat dedicat acestei activităţi. De asemenea, este dotat cu accesoriu de stoarcere, blender şi diverse cuţite pentru a tăia şi amesteca mai multe tipuri de alimente. Astfel, posibilităţile de preparare a unei mese sănătoase şi complete sunt nenumărate. Cu funcţia de spargere a gheţii, orice seară petrecută în compania prietenilor va fi una reuşită, pentru că poţi prepara cocktail-uri delicioase şi răcoroase.

  • Noul blender Philips Avance a fost conceput cu o putere mare (800W), pentru a asigura mărunţirea şi amestecarea optimă a fructelor şi legumelor. Tehnologia ProBlend 6, controlul variabil al vitezei, display-ul iluminat şi cele 3 butoane presetate te ajută să prepari sucurile, shake-urile, piureul sau supele imediat, fără efort.

  • Noul fierbător Philips Avance încălzeşte băuturile preferate la temperatura optimă pentru fiecare (ceai verde la 80˚C, ceai infuzat din plante la 100˚C), pentru că poţi seta orice temperatură între 40 şi 100˚C şi ai la dispoziţie şi 5 butoane presetate. Încălzeşti apă pentru ceaiuri, mâncăruri pasate pentru bebeluşi sau supe, fără să te îngrijorezi că acestea se vor supraîncălzi.

  • Noul prăjitor de pâine Philips Avance este dotat cu senzor de temperatură, timer şi încălzitor, care se coordonează pentru a te ajuta să obţii pâinea prăjită perfectă, după preferinţele tale.


Philips HomeCooker este noul aparat creat de Philips împreună cu Jamie Oliver, primul şi singurul aparat multifuncţional de la Philips, care întâi pregăteşte alimentele, apoi le găteşte singur, fără să fie supavegheat.

„Toţi ştim, şi în special părinţii care trebuie să asigure mereu un meniu diversificat, cât de complicat este să gătim o masă sănătoasă şi completă în fiecare zi. Este o adevărată negociere între timpul pe care ai vrea să îl petreci cu familia şi timpul pe care trebuie să îl petreci pentru a le oferi o masă sănătoasă şi proaspătă. Cu Philips HomeCooker, această dilemă dispare, pentru că ai în sfârşit timp să le faci pe amândouă. Fie că te pricepi mai mult sau mai puţin într-ale gătitului, acesta elimină presiunea treburilor care te apăsau până nu demult în bucătărie. Aparatul amestecă singur mâncarea, aşa că nu trebuie să mai stai tu lângă craţită, şi îţi permite să îţi păstrezi creativitatea culinară”, spune Jamie Oliver.

Philips HomeCooker este soluţia ideală pentru oamenii ocupaţi, care doresc să ofere familiei mese sănătoase şi gustoase. Are două componente: unitatea de pregătit alimente şi unitatea de gătit. Unitatea de pregătit alimente are cuţite speciale pentru o multitudine de alimente precum carne, legume, cartofi. Tot ce trebuie să faci este să speli legumele sau carnea şi să le treci prin această unitate. Ele vor fi tăiate la dimensiunile alese şi evacuate direct în unitatea de gătit. Aceasta din urmă are diferite sertare şi niveluri pentru fiecare tip de aliment. După ce ai tăiat şi pus tot ce doreşti să conţină masa ta în sertarele speciale ale aparatului Home Cooker, îl porneşti şi îl laşi singur să gătească alimentele. Interfaţa intuitivă te ghidează în procesul de programare a aparatului, pentru rezultate optime pentru fiecare preparat, de la paste şi orez, la tocană, supe, legume sote şi friptură. Nu trebuie să le amesteci, pentru că aparatul face singur acest lucru. Atunci când a terminat de gătit, aparatul se închide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *