Stiri

Philips Gioco Ambiglow a obținut premiul iF Design

Philips Gioco AmbiGlow  278C4QHSN 1
Philips Gioco AmbiGlow 278C4QHSN

Monitorul Philips Gioco Ambiglow a fost distins cu iF Design Award 2013. Recunoscut în întreaga lume, “sigiliul” iF premiază excelența în design de produs și este susținut de către International Forum Design GmbH cu sediul în Hanovra. Monitorul Philips Gioco cu tehnologia Philips Ambiglow 3D a fost lansat pe piață cu câteva săptămâni în urmă.
“Suntem încântați să primim premiul de design iF 2013 pentru monitorul Philips Gioco Ambiglow,” a precizat Thomas Schade. “Acest premiu reprezintă un impuls extraordinar pentru Philips Ambiglow care se bucură de această recunoaștere nu mult după lansarea acestuia și demonstrează încă o dată că suntem pe calea cea bună.”
Pe cât de minimalist, pe atât de sofisticat este design-ul monitorului Gioco. Utilizând cea mai recentă tehnologie a panoului de afișare, Gioco reduce grosimea ramei pentru a permite un mod de vizualizare total și distragere minimă. Stand-ul și partea din spate conferă eleganță, paleta de culori a finisajelor combinând bronzul închis sau negrul vișiniu.

Tehnologia Ambiglow oferă o experiență 3D captivantă. Aceasta funcționează prin crearea unui halo de lumină ce îmbracă laturile exterioare ale ecranului, astfel dimensiunea ecranului lărgindu-se iar vizionarea devenind mai captivantă. Procesorul rapid analizează în avans conținutul de imagine așa încât ajustează permanent culoarea și luminozitatea imaginii. De asemenea, reduce oboseala ochilor și menține percepția corectă a culorilor.

Philips 278C4QHSN Gioco este disponibil în România la un preț recomandat de 1599 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *