Stiri

Philips Blade 2, monitor IPS

Philips Blade 2 ajunge în România. O bucurie vizuală pentru cei ce vor să experimenteze divertisment de calitate, monitorul de 23 inch atrage prin design-ul modern și un corp foarte subțire ce se mulează pe stilul oricărei încăperi, atât acasă cât și la birou. Ecranul IPS, ce permite un unghi de vizualizare mai mare va atrage o mână de prieteni în jurul monitorului. Datorită IPS-ului, cei din grup vor vedea culori perfecte și imagini clare, din orice unghi.

Philips Blade 2
Philips Blade 2

Philips Blade 2

Inspirat de liniile lamelor patinelor de patinaj, monitorul Philips 239C4QHSB Blade are o grosime de 12,9 mm, deci este la fel de subțire ca o ramă foto. Nimic nu distrage de la eleganța calmă a exteriorului. Tastele de control sunt integrate bazei negre strălucitoare iar managementul de cabluri eficient ajută ca totul să fie ținut în ordine și în afara privirilor, salvându-se spațiu pe birou.
Formele grațioase ale lui Blade 2 adăpostesc caracteristici de top. “Philips Blade 2 demonstrează abilitatea companiei de a oferi monitoare ce combină un design de top cu performanțe excelente,” a precizat Arabela Umbră, sales manager pe România în cadrul MMD-monitors. “Acestea arată dorința noastră de a testa limitele și de a dezvolta dispozitive mai bune pentru utilizatori.”
Punctul de atracție al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching). Acesta oferă un unghi de vizualizare mare (aproape 180 de grade) fără să sacrifice vibrația culorilor sau detaliile imaginii. La fel ca predecesorul său, Blade 2 dispune de cea mai nouă generație de LED-uri subțiri (ceea ce a făcut ca monitorul să fie atât de subțire de la bun început), dar și funcțiile de energie Philips pentru culoare, imagine și control. SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare sofisticată ce amplifică vitalitatea culorilor primare, ceea ce în practică semnifică imagini mai bogate, mai vii pentru fotografiile și filmele redate. Complementară acestei funcții este SmartContrast, funcție ce redă imaginilor un contrast viu. SmartImage, tehnologia exclusivă Philips analizează conținutul de pe ecran și ajustează performanța ecranului în concordanță cu acesta. Poți alege dintr-o gamă de moduri de vizualizare: office, image, entertainment, economy, experiența de vizualizare putând fi ajustată în funcție de aplicația aleasă. Și, pentru a reduce oboseala din timpul orelor lungi din fața ecranului, Philips a inclus Smartxt, un algoritm sofisticat ce îmbunătățește cititul aplicațiilor bazate pe text precum documentele PDF.
Blade 2 dispune de High Definition Multimedia Interface (HDMi) ce oferă conținut video digital de calitate și sunet ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferată: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Există de asemenea un port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau căști.
Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.
Philips Blade 2 este disponibil în România la un preț de 1049 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *