Stiri

Philips 9000 Series, un televizor revoluționar care aduce pe piață tehnologia “Moth eye”

Flanco lansează în premieră în România televizorul Philips 9000 Series. Fără îndoială vârful generației Smart TV, televizorul Philips aduce pe piață tehnologia “Moth eye” – efectul fiind creșterea contrastului dinamic la 100.000.000:1. Senzație pentru gameri, tehnologia 3D Max de la Philips este concepută astfel încât, la jocurile 3D, fiecare jucător își poate vedea propriul personaj folosind ochelarii activi Philips.

 

Premiat de către EISA (European Imaging and Sound Association) drept cel mai bun televizor LCD al ultimilor 10 ani, Philips 9000 Series aduce inovația atât în imagine cât și în sunet transformând vizionarea unui film sau un joc într-o experiență de viață.Toate atuurile pentru un iluzionist al imaginii: Full HDTV şi Perfect Pixel HD conferă o claritate de neegalat, LED Procrează cele mai vii imagini 3D,  1200 Hz PMR (Perfect Motion Rate) pentru o claritate impecabilă a mişcării, iar sunetul de 40 W sugerează efectul unui concert live.

 

Ambilight Spectra XL

 

Ambilight Spectra XL este funcția care măreşte și mai mult ecranul prin proiectarea unei lumini, care se modifică automat în funcţie de ecran, din spatele televizorului pe peretele înconjurător.Culorile de halo subliniază atât scenele relaxate cât şi pe cele dinamice oferind un efect mai puternic. Astfel, culoarea luminii va fi mereu în ton cu imaginea indiferent de culoarea pereteluioferind o experiență integrată și de ansamblu.

 

Moth Eye – ochi de molie

 

Tehnologia “Moth Eye” este inspirată de perfecţiunea evoluţiei naturale prin utilizarea nanostructurilor de către ochiul de molie. Cunoscută drept suprafață anti-reflexie perfectă, această capacitate ajută molia să se ascundă de animalele de pradă. Proprietăţile extraordinare ale televizorului Philips extind contrastul imaginii prin aprofundarea întunericului prin tonuri și mai întunecate, ceea ce ajută la creșterea impactului scenelor cu luminozitate crescută, fără aureole sau reflecţii. Rezultatul este un contrast real cu detalii incredibil de strălucitoare.

 

Bucuraţi-vă de lumea online cu TV inteligent:
• O multitudine de aplicaţii online, filme de închiriat şi catch-up TV
• Controlul televizorului cu telefonul inteligent, tabletă sau tastatură
• Bucuraţi-vă de fotografii, muzică şi filme de pe orice dispozitiv pe televizorul dvs.
• Programare, înregistrare şi funcție de pauză

 

„Pentru că noul concept de magazin, inaugurat în octombrie, o dată cu lansarea Flanco din Unirea Shopping Center, pune accent pe experiența de cumpărare, vrem să oferim clienților noștri numeroase ocazii de a experimenta beneficiile aduse de cele mai noi tehnologii. Philips 9000 Series se încadrează perfect dorinței de a crea în magazine mediul în care tehnologia și buna dispoziție sunt la ele acasă.” a declarat Violeta Luca, Marketing Director Flanco.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *