AUTO

Peugeot 207SW a fost prezentat oficial

Peugeot 207 SWFrancezii de la Peugeot au întregit gama modelului 207 prin prezentarea ultimei versiuni de caroserie a acestuia: SW. După variantele hatchback cu trei şi cinci uşi, dar şi decapotabila 207 CC, maşina de clasă mică franţuzească este disponibilă acum şi pentru familişti, în formula break. Este foarte interesant faptul că 207 SW (foto) a sosit la numai 15 luni după lansarea modelului de bază, în timp ce pentru predecesorul 206 a fost nevoie de patru ani până la prezentarea hatchback-ului.

Noua maşină beneficiază de aceeaşi linie de design şi de acelaşi caracter dinamic, dar oferă mult spaţiu şi un habitaclu luminos şi confortabil, datorită plafonului panoramic tipic Peugeot. 207 SW se adresează unui public larg, de la familiile tinere şi active şi până la pensionari, exprimând, conform „Leului din Sochaux”, caracterul şi dorinţa de libertate ale posesorilor săi.

În ceea ce priveşte dimensiunile, partea din spate a acestui model este cu 119 mm mai lungă decât a versiunii de bază, oferind astfel mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje. De asemenea, plafonul panoramic este excelent, intensitatea luminii pătrunse în habitaclu putând fi reglată printr-un parasolar controlat electric.

Mai departe pe site-ul Atac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *