Evenimente

Petreceri la piscina si barbecue

In acest sfarsit de saptamana, toti petrecaretii trebuie sa urmeze reteta distractiei recomandata de ProFM: petreceri senzationale la piscina si DJ cu tracklist-uri explozive! Pentru bucuresteni, ProFM propune trei seri racoroase la Daimon Concert Lounge, in Parcul Tineretului. Vineri, 1 august, si sambata, 2 august, au loc la Daimon doua party-uri nebune la piscina, de la care nu vor lipsi muzica de calitate si fetele hot. Duminica, 3 august, distractia continua alaturi de DJ DANY & DJ Piper care, de la ora 14.00 pana tarziu in noapte, dezlantuie sunetele si fac party@ the pool.

Si turistii de la mare au parte de cele mai bune petreceri. ProFM ii trimite sa testeze vibe-uri fierbinti la Mamaia, impreuna cu DJ de top. Vineri, 1 august, in clubul La Mania vin Dandy Jack & Sonja Moonear cu proiectul lor denumit Junction SM, o combinatie DJ/live. Ei vor desfasura in fata publicului ritmuri si acorduri sofisticate, sustinute de o atenta selectie muzicala. Sambata, 2 august, un party man si un artist desavarsit vor face legea pentru toti maniacii. Lee Burridge, un artist cu un sound multilateral si unic va canta cele mai neasteptate si uimitoare combinatii de sunete. Apoi, e randul lui Martin Buttrich, un maestru al prestatiilor live-mixer, sa incinga atmosfera in La Mania.

Tot la Mamaia, dar la Orange Young Club, DJ Greeg de la ProFM DANCE pune muzica pentru petrecaretii sportivi. Pana pe 17 august, de dimineata pana seara, pe plaja se intampla… aerobic si tae-bo, inviorare asigurata de WorldClass si Monkey Bizness, campionate de volei, fotbal si frisbee, demonstratii de wakeboarding. In plus, la Orange Young Club se fac bodypainting & masaj gratuit, barbeque si foc pe plaja, karaoke, stand-up comedy, teatru neconvetional, numere de iluzionism si proiectii de filme.

Astfel, weekendul acesta, fie ca sunt in Capitala, fie ca sunt pe litoral, toti amatorii de petreceri care vor sa incerce senzatii tari sonore se dezlantuie pe beat-uri alaturi de ProFM.

www.profm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *