Evenimente

Petreceri de vis la Expo Arad International 2009

Expo Arad International organizeaza in perioada 6 – 8 februarie 2009 a doua editie a expozitiei Petreceri de Vis – cel mai mare targ pentru amenajari de nunti si organizari de evenimente din vestul tarii.
Din dorinta de a contribui la organizarea celor mai frumoase nunti si celor mai fastuoase petreceri, dar si datorita succesului inregistrat la prima editie, Expo Arad International aduce si in acest an în fata publicului ultimele tendinte în materie de organizare de nunti, botezuri, petreceri aniversare, petreceri surpriza, majorate, petreceri pentru copii si evenimente corporate.

Pe o suprafata de aproximativ 1800 mp interior-exterior, peste 55 de expozanti vin in intampinarea vizitatorilor cu o gama variata de produse si servicii: oferte de amenajari pentru nunta, rochii de mireasa cu cristale swarovski, tinute pentru miri, rochii de seara, accesorii, servicii de foto, video si sonorizare, catering, patiserii si cofetarii, tiparituri pentru evenimente, decoratiuni florale, saloane de infrumusetare, joc de artificii si agentii de turism pentru voiajul de nunta.

Pentru ca fiecare eveniment sa reprezinte un moment cu adevarat special, expozantii propun vizitatorilor pachete promotionale pentru toate buzunarele transformand astfel petrecerea mult visata in realitate. Expozitia se adreseaza si celor care si-au planificat in detaliu evenimentul oferind solutii ingenioase pentru a-i conferi un caracter unic.

Cei care au decis sa spuna „Da” anul acesta au posibilitatea de a alege intre o petrecere organizata la restaurant sau una organizata in cort, Expo Arad amenajand in spatiul dintre cele doua pavilioane un cort de nunta.

Limuzinele prezente la targ, degustarile de prajituri, demonstratiile si degustarile de cocktail-uri, concertele cvartetului de coarde, dansurile de societate, prezentarile de coafuri si machiaj si prezentarile de rochii de mireasa, costume pentru mire si tinute de seara dau culoare si farmec expozitiei, contribuind la crearea atmosferei de vis si la transformarea orcarei petreceri intr-un moment de neuitat.

Bilet de intrare: 2 Ron
Transport GRATUIT de la Podgoria si retur.

Program de vizitare
Vineri: 11 – 20
Sambata: 11 – 20
Duminica: 10 – 16

www.spuneda.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *