LifeStyle

Petrecere cu Karoke si modele sexy in lenjerie intima la Club PAT Lounge

Vino in PAT sa ne arati de ce esti in stare! Noi te inarman cu un microfon, negative din plin si foarte multa buna dispozitie. In plus daca nu ai talentul la tine, nu trebuie sa te ingrijorezi, deoarece vedetele prezente vor fi mai mult decat pregatite sa te ajute sa-ti realizezi propriul show.

In fiecare joi seara incepand cu orele 22, Club PAT Lounge iti pregateste in noua sala Live, o petrecere incendiara care va incepe cu o prezentare de lenjerie intima sub marca Chillirose, in cardrul careia vor defila unele dintre cele mai sexy modele din tara. Petrecerea va continua cu un Show Karaoke la care aveti sansa de a canta alaturi de vedetele tale preferate si numerosi invitati surpriza, bineinteles numai in stilul Fashionable cu care Club PAT Lounge te-a obisnuit.

Petrecerea va avea loc in sala Live a Clubului PAT, o noua sala, amenajata in stilul avangardist, in care va puteti delecta ascultand muzica preferata in varianta live, sau /si contempland unele dintre cele mai frumoase femei din tara defiland in lenjerie intima, numai pentru dumneavoastra.

Situata in plin centrul capitalei, la nici 100 m de Guvernul Romaniei, locatia a devenit in cel mai scurt timp de la deschidere unul dintre principalele puncte de atractie ale iubitorilor de distractie. Reamenajata complet si cu un design surprinzator intr-o cladire cu o indelungata si controversata istorie, locatia dispune de unul dintre cele mai bune sisteme de sonorizare din sud-estul Europei, un sistem video cu plasme si satelit de emisie-receptie, pentru transmisii live si aproximativ 5000 de canale TV, un sistem de ventilatie de top dar si o izolare fonica de invidiat, totul pentru a asigura cel mai inalt grad de confort si divertisment pentru clientii sai. Locatia este compusa din 3 spatii diferite, amenajate special pentru a acoperii dorintele de petrecere a timpului liber.
DRESS CODE STRICTLY ENFORCED!

Club PAT Lounge, Calea Victoriei nr. 163
www.inpat.ro
tel: 072 69 IN PAT (072 69 46 728)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *