Evenimente

Personajele Cartoon Network, la City Mall

Scooby Doo, Dexter, DeeDe, Johnny Bravo, Bloo si XLR8v se pregatesc pentru un eveniment special: intalnirea cu copiii din Bucuresti, sambata 15 noiembrie intre orele 18.00-20.00, la City Mall! Surpriza si mai mare este ca nu vin singuri! Johnny Bravo, Bloo si XLR8 ii vor insoti la City Mall, in aceasta zi speciala dedicata personajelor Cartoon Network. Copiii sunt asteptati in zona de food-court, unde vor putea sa deseneze si sa coloreze, sa se uite la desene animate, sa se joace cu jocurile Cartoon Network si sa castige premii speciale! Bineineteles, la toate aceste activitati vor lua parte si personjele Cartoon mai sus amintite! In plus, avem pregatit un concert DOREMI care sa-i puna in miscare pe toti invitatii si pe clovnul Marcelino, care va avea rol de Mc.

Nu ratati sansa de a va intalni cu personajele preferate numai la City Mall, in cadrul Junior Weekend ! Programul (aflat deja la a doua editie anuala) a fost conceput special pentru cei mici insa se bucura de mare succes si in randul celor mari, dovada fiind numarul mare de vizitatori care partcipa la evenimente.

Si inca ceva, nu va uitati aparatele foto pentru ca doua ore de Junior Weekend inseamna distractie si momente de neuitat.

Evenimentul va avea loc la atajul 2, zona de food court, City Mall, orele 18.00-20.00.
Cartoon Network este locul unde se gasesc cele mai nostime si mai grozave desene animate. Postul ofera cea mai buna gama de divertisment pentru copii, cu seriale de mare succes, printre care Ben 10, Foster si prietenii inchipuiti, Colegul meu de sala este o maimuta, Numele de Cod: Klanul Nazdravanilor Deosebiti, Ed Edd si Eddy si Robotboy. Cartoon Network in regiunea Europei Centrale si de Est poate fi vizionat si prin intermediul site-urilor sale web www.cartoonnetwork.hu, www.cartoonnetwork.pl, si www.cartoonnetwork.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *