LifeStyle

Perechea de aur a Germaniei la patinaj artistic vine la Bucuresti!

Cea mai premiata pereche de patinatori din Germania – ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY – va sosi la Bucuresti pe 11 aprilie intr-un show remarcabil de patinaj artistic – Kings on Ice – Olympic Tour 2010! Alaturi de campionul european en titre Evgeni Plushenko si vicecampionul european Stephane Lambiel, spectacolul va reuni sub cupola patinoarului Mihai Flamaropol cele mai reprezentative figuri ale patinajului artistic mondial, in acordurile celebrului violonist Edvin Marton.

Proaspat laureati cu medalia de argint la Campionatul European de Patinaj Artistic desfasurat luna trecuta la Tallinn, tinerii ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY vor sosi in Romania, alaturi de alti 14 campioni pentru show-ul ce va reuni elitele patinajului mondial: „Kings On Ice- Olympic Tour 2010”. Competitia din Estonia i-a readus inca o data in atentia publicului pe cei doi patinatori, perechea obtinand medalia de argint cu un punctaj record de 211.72, cu doar 1.43 de puncte mai putin decat perechea clasata pe locul 1 in cadrul concursului.

Savchenko si Szolkowy au scris istorie in Germania, fiind prima pereche din ultimii 11 ani care a obtinut doua titluri consecutive la Campionatul Mondial de Patinaj Artistic (in 2008 si 2009), fiind in acelasi timp si primii patinatori ce au obtinut nota 10 in urma jurizarii Uniunii Internationale de Patinaj. Dand dovada de un talent desavarsit, Aliona si-a inceput cariera de patinatoare inca de la o varsta foarte frageda, la doar cinci ani ea fiind admisa in cadrul uneia dintre cele mai apreciate scoli de patinaj din Europa, din orasul natal Kiev. Ingo Steuer, renumit antrenor de patinaj, impresionat de talentul sportivei, a convins-o sa mearga in Germania unde a inceput pregatirile alaturi de campionul mondial Robin Szolkowi. Cei doi au devenit la scurt timp una dintre cele mai aclamate perechi de patinaj artistic din lume, devenind totodata si prima pereche din Germania care a obtinut un titlu european dupa mai bine de un deceniu, la Campionatul din 2007, aceasta distinctie fiind urmata ulterior de alte doua premii in cadrul editiilor din 2008 si 2009, precum si de marele titlu obtinut la Grand Prix in anul 2008. Adevarati „regi ai ghetii”, Aliona si Robin se vor afla pentru prima data la Bucuresti, primavara aceasta, intr-un show unic la noi in tara: Kings On Ice – Olympic Tour 2010!

Alaturandu-se lui Evgeni Plushenko si lui Stephane Lambiel, ALIONA SAVCHENKO si ROBIN SZOLKOWY se numara printre cei 16 artisti ce vor aduce la Bucuresti pasiunea si rafinamentul patinajului artistic! Proiectul Kings on Ice- Olympic Tour este o imbinare intre dansul pe gheata si muzica live, bucurandu-se de prezenta unuia dintre cei mai apreciati violonisti ai momentului, Edvin Marton, care va acompania la celebra sa vioara Stradivarius cateva dintre momentele serii. Show-ul va avea loc pe data de 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de catre Amphitrion.

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate online pe Myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 RON.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *