Stiri

Pentru filme și jocuri: tableta 3G ieftină rămâne prima alegere

Conform unor studii tableta 3G ieftină rămâne prima alegere a oamenilor pentru filme și jocuri. Zic de 3G pentru ca să ai internet ieftin de la Digi Mobil și folosești tableta pe drum sau oriunde. Și am găsit și o tabletă la fix, Cube inter6 9.7, care este disponibilă pe site-ul Gearbest, la un preț imbatabil. Este un magazin chinezesc care livrează în România fără probleme, n-am auzit de probleme.

Tabletele chinezești sunt mai accesibile decât restul produselor, dar la noi magazinele online și distribuitorii își adaugă comisioane și taxe și ajung să coste cât produsele brand-name.

Modelul Cube este o tabletă cu ecran de 9,7 inch, format 4/3, care are procesor quad-core la 1,8GHz, 2GB de RAM și stocare de 32GB. Ce mi-a plăcut mie la tableta asta este faptul că are sistem dual-boot. Adică poți folosi tableta cu Android, unde ai acces la Google Play și te poți juca orice joc video vrei tu care există pe Android, dar ai de asemenea acces la Windows 8.1. Păi eu lucrez zilnic pe o tabletă Windows 8.1, pentru că am acces la Office și la toate aplicațiile de care am nevoie: editare foto, video, dar și altele. Mă uit la ce filme vreau online, ascult muzica favorită pe streaming și așa mai departe. Am tastatură Bluetooth și scriu exact ca pe laptop.

tablet pc

Ecranul tabletei este foarte bun, are rezoluție 2048 x 1536 pixeli, poți vedea filmele la rezoluție mare. Include tehnologie WiFi, Bluetooth, GPS, dar și tehnologie 2G și 3G pentru apeluri telefonice, SMS, acces la date mobile pe drum. De asemenea are slot pentru carduri de memorie, iar cu un card bun puteți transfera filme și muzică de pe computer și le puteți vedea și asculta pe tabletă, în drum spre birou, în călătorii, în timpul liber.

Tableta este acum la reducere în cadrul unei oferte speciale. Gearbest face mereu oferte de reducere, la fel ca alte mari magazine online. Acum costă 165 de euro, dar prețul normal este 240 de euro. Mai găsiți la ei pe site multe alte modele de dispozitive Tablet PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *