Stiri

Penny Market la Lugoj

REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis la Lugoj (judeţul Timiş) cel de-al 127-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 133 din reţeaua sa. Noul magazin din Lugoj este situat în strada Episcop Doctor Ioan Bălan nr. 24-26, are o suprafaţă de vânzare de ca. 760 m2 şi dispune de 47 locuri de parcare.

La nivel naţional, Rewe România a creat – până în prezent – peste 2.600 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Lugoj au fost create – la nivel local – 14 locuri de muncă suplimentare.

Noul magazin va oferi clienţilor o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii oraşului Lugoj vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt.

Compartimentarea clară pe grupe de produse facilitează orientarea clienţilor.

Un punct forte îl reprezintă raionul de produse proaspete.

De asemenea, clienţii se vor putea bucura zilnic atât de un sortiment variat de carne proaspătă – marcă proprie – cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 127 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 6 magazine Penny Market XXL.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent şi în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

Citeste mai mult: PENNY MARKET a deschis la Lugoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *