Despre copii

Pe 8 Mai, Domini, Domini readuce ''Cucurigu Gagu'' la Palatul National al Copiilor

Duminica, 8 mai, cei mici sunt invitati la Palatul National al Copiilor la o incursiune in universul pitoresc al satului traditional romanesc. Minunatul basm “Punguta cu doi bani” al lui Ion Creanga, va fi ilustrat scenic si muzical, astfel incat pataniile nazdravanului Cocosel sa fie apreciate si savurate de toti copiii. Muzica, dinamica textului, comicul situatiilor fac din acest spectacol nu numai un mijloc educativ, ci si unul ideal de relaxare.

“Cucurigu Gagu” in regia lui Aurel Manole, adaposteste in distributia de exceptie artisti exemplari ai Teatrului Muzical “Nae Leonard”din Galati, precum: Ionela Slabu (Cocosel), Ion Mihalcea ( Mosul), Gabriela Ferentz ( Baba), Elisabeta Romica
( Lisaveta), Dumitru Barbu ( Boierul ), Viorel Heisu ( Vizitiul ) si Doinita Munteanu, Claudiu Rusu, Valentin Calin ( Argati).
Muzica originala: Aurel Manolache
Scenografia: Anton Hirschkorn

Daca v-ati facut deja un alt plan, si nu reusiti sa ajungeti la aceasta reprezentatie, va anuntam ca programul spectacolelor din urmatoarea perioada este disponibil pe site-ul www.mariadomina.ro. Aici veti descoperi noile surprize ale proiectului educational “Domini, Domini – Calatorie in Universul personajelor de basm”.
“Cocoselul neascultator”, “Fata babei si fata mosneagului” sau “Micuta Dorothy” sunt doar cateva dintre povestile de care se vor putea bucura toti copiii la finalul saptamanilor viitoare.

Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Zona Comericala Carrefour Feeria, din Baneasa Shopping City, de la Palatul National al Copiilor si online prin www.vreaubilet.ro sau www.mariadomina.ro, la pretul de 15 lei si 20 lei, in functie de categoria de loc.

P: Vezi oferta de jucarii: Biciclete si triciclete ( cu centuri, casti, cotiere si genunchiere de protectie), Arta si indemanare (desen, pictura, origami), jucarii educative, chiar si cateva costume de carnaval, trenulete, masinute, mobilier sau  Jucarii stiintifice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *