MUZICA

Paur de la Antract vine la Muzici cu personalitate

paur
Paur, vocalul trupei “Antract”, va selecta “Muzicile cu personalitate” sambata, 29 aprilie de la ora 14:30 (in reluare marti, 2 mai, de la ora 23:00). Muzicianul isi va demonstra performantele ca om de radio alaturi de Lucian Moga, difuzand muzica unor trupe si muzicieni precum: The Rasmus, Seal, Whitesnake, Antract, Tori Amos, Go Go Dolls, Robert Plant, Nickelback si Bill Withers.

Printre proiectele dezvaluite la CITY FM, Paur va povesti ca au inregistrat un album nou intitulat “Contraste”. Titlul este justificat de faptul ca piesele sunt de naturi diferite, chiar daca au un numitor comun. Nu exista inca o data stabilita pentru aparitia albumului pe piata, deoarece nu au semnat inca nici un contract cu vreo casa de discuri. Cu toate acestea au filmat deja un videoclip pentru una dintre piese.

Cantaretul va aborda tema muzicii rock romanesti, despre care crede ca nu a evoluat in ultimii zece ani: “Noul rock’n roll al zilelor noastre este reprezentat de muzica house si de DJi.” Chiar si “Antract” a alunecat in 2003 spre zona electronica cu piesa “Una intr-un milion”. Referindu-se la mesajul piesei, Paur spune ca, in general, nu exista “una intr-un milion”. El continua “este aproape imposibil s-o gasesti. Bineinteles ca trebuie sa stii sa faci si anumite compromisuri, sa nu tinzi tot timpul spre un ideal. Idealul nu are corespondent in realitate si de aceea mesajul piesei este o statistica personala”.

Detalii pe: http://www.cityfm.ro.