MUZICA

Paula Seling, recital la Cerbul de Aur 2008

Paula Seling va sustine un recital la Brasov, in cadrul festivalului Cerbul de Aur 2008 , informeaza site-ul oficial al artistei. Ea va canta pe data de 3 septembrie, in prima seara a evenimentului.

Un alt artist roman ce poarta negocieri pentru un recital in cadrul festivalului de la Brasov este Stefan Banica Jr .

Daca despre invitati nu se stie mare lucru, Paula Seling fiind singura care si-a confirmat participarea pana in prezent, in privinta concurentilor lucrurile sunt mult mai clare. Pe scena Cerbului de Aur 2008 de la Brasov vor urca 30 de concurenti, 27 din strainatate si trei din Romania.

Numele concurentilor straini au fost deja facute publice, in timp ce artistii romani inca se lupta pentru un loc la Cerbul de Aur.

Reprezentantii Romaniei trebuie sa treaca prin mai multe jurizari. Din totalul celor 56 de interpreti romani inscrisi, 21 au depasit preselectia organizata in perioada 20 – 25 iunie.

Cei 21 de artisti intra in trei semifinale – editii speciale ale emisiunii Taverna estival, care se desfasoara pe 20, 27 iulie si 3 august.

In finala din 10 august vor intra Provincialii, Dragos Chircu (iesiti invingatori in semifinala din 20 iulie) si cate doi artisti din celelalte doua semifinale.

Din acestia 6 vor fi selectati trei castigatori ce vor urca pe scena Cerbului de Aur 2008 de la Brasov.

Se stiu si premiile puse in joc, Cerbul de Aur 2008 sunt: Cerbul de bronz – 5.000 de euro, Cerbul de Argint – 7.000 de euro si Cerbul de Aur – 10.000 de euro.

Mai mult de atat, exista voci care sustin ca se stie deja si castigatorul marelui trofeu Cerbul de Aur 2008 . Conform acestora, va fi desemnata castigatoare trupa suedeza Biondo , ca o compensare pentru faptul ca nu a fost trimisa la Eurovision.

De-a lungul istoriei sale, Cerbul de Aur a fost castigat de patru romani: Luminita Dobrescu (1969), Monica Anghel (1996), Proconsul (2001), Paula Seling (2002).

Sursa: Bestmusic


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *