Evenimente

Paul Martinelli vine in Romania la evenimentul Revelatie al anului 2011!

In luna iulie a anului 2011, compania Go for Events il va aduce aduce pe scena motivationala romaneasca pe renumitul Paul Martinelli intr-o serie de evenimente denumite Map your Future. Evenimentele vor avea loc in Timisoara, in data de 1 iulie si in Bucuresti, in data de 8 iulie.

Paul Martinelli, omul care te conecteaza cu potentialul tau, este protagonistul acestor evenimente, fiind recunoscut la nivel mondial ca fiind unul dintre cei mai bine cotati speakeri ai momentului, un antreprenor de succes si un coacher de exceptie. Paul Martinelli este un vorbitor cu experienta care inspira, motiveaza si aduce valoare la intalnirilor, evenimentelor speciale si conferintelor. Paul Martinelli imparte deseori scena cu maestrii din domeniul dezvoltarii personale ca John Maxwell, Les Brown, Bob Burg, Carrie Wilkerson, Randy Gage, Bob Proctor, Wayne Dyer, Brian Tracy, Mark Victor Hansen si multi altii.

In programul evenimentelor Map your Future se regasesc trei sesiuni: Mind Decision, Level of Awarness si Power of forgiveness and leadership, care vor conduce participantii pe drumul dezvoltarii personale si profesionale de exceptie. Participantii la evenimentele Map your Future provin din domenii diferite, insa urmaresc aceleasi rezultate: leaderi de opinie, traineri, coachi, speakeri, manageri, oameni orientati catre dezvolare personala si profesionala, antreprenori, angajati ale diferitelor companii orientate in dezvoltarea angajatilor.

Biletele la evenimentele Map your Future by Paul Martinelli sunt puse in vanzare pe site-ul oficial al evenimentuluiwww.paulmartinelli2011.ro . Persoanele care nu pot ajunge fizic in locatiile anuntate au ocazia acum, in premiera in Romania, de a participa online la eveniment LIVE pe Internet, chiar mai mult, de a interactiona cu speakerul Paul Martinelii.

Evenimentele Map your Future sunt organizate de compania GO for Events, companie specializata in organizare de evenimente de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *