Concerte

Pasion de Buena Vista: concertul din 17 decembrie anulat

Din cauza programului incarcat, Pasion de Buena Vista nu va mai putea ajunge la Bucuresti in aceasta iarna, concertul programat pentru data de 17 decembrie urmand a fi anulat. Cei care si-au achizitionat bilete la acest spectacol isi vor putea recupera banii de la punctul de vanzare de unde au cumparat biletele.

Din cauza unor modificari aparute in programul trupei, reprezentantii Pasion de Buena Vista au decis anularea concertului programat pentru 17 decembrie 2009 in Bucuresti, in cadrul seriei World Music Masters. Proiectul muzical cubanez si-a prelungit sederea in Palma de Mallorca, unde are stabilite aparitii live in cadrul emisiunii „Wetten, dass…?”, fapt care i-a fortat pe reprezentantii trupei sa amane concertele din Europa Centrala si de Est, programate la sfarsitul acestui an. Cei care si-au achizitionat deja bilete pentru acest spectacol au posibilitatea de a-si recupera contravaloarea acestora de la punctele de vanzare de unde au fost cumparate (reteaua magazinelor Diverta sau www.myticket.ro), urmand a fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid.

Unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale cubaneze, Pasion de Buena Vista are in componenta trei dintre cele mai bune voci ale Cubei – Tomas Sanchez, Pachin Inocencio si Maida Castaneda, opt dansatori ai clubului Tropicana si trupa de instrumentisti „La Idea”, adevarati maestri ai son-ului traditional. In primavara acestui an, Pasion de Buena Vista a sustinut la Bucuresti un spectacol cu casa inchisa, promitand ca se vor intoarce pentru a readuce publicului roman ritmurile fierbinti de son, salsa, rumba, mambo si cha cha cha.

Sub umbrela World Music Masters anul acesta Harlem Gospel Choir va concerta in premiera la Bucuresti pe 21 decembrie, urmand ca pe 12 februarie 2010 publicul roman sa reintalneasca celebra orchestra cubaneza Live From Buena Vista – The Havana Lounge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *