LifeStyle

Paris Hilton "s-a cazat" la un centru de detenţie din Los Angeles

Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, s-a predat, duminică, autorităţilor de la un centru de detenţie din Los Angeles, unde îşi va ispăşi pedeapsa primită pentru că a încălcat restricţiile eliberării condiţionate şi s-a urcat la volan deşi avea permisul suspendat, informează BBC, citat de Monitorul de Suceava.
Ştirea a fost confirmată de avocatul starletei.
Pedeapsa lui Paris Hilton, în vârstă de 26 de ani, a fost redusă de la 45 la 23 de zile pe motiv de bună purtare.
Înainte de a se preda, Hilton a fost prezentă a ceremonia de decernare a premiilor MTV Movie unde a fost ţinta ironiilor. Paris a declarat reporterilor că îi este foarte frică, dar că este pregătită să-şi ispăşească pedeapsa.
Hilton va sta într-un modul cu 12 celule care sunt locuite de câte două prizoniere.
Centrul de detenţie din Lynwood, California, care adăposteşte aproximativ 2.000 de prizonieri, este rezervat celebrităţilor, oficialilor publici, ofiţerilor de poliţie şi altor personaje cu statut înalt în societate.
Oficiali din poliţie au indicat că Hilton va beneficia de aceleaşi privilegii ca şi colegele sale. Printre acestea se numără posibilitatea de a utiliza telefonul, recreare în aer liber, vizionarea unor emisiuni de televiziune şi o oră acordată zilnic pentru duş. Paris nu va beneficia de măsuri de siguranţă suplimentare, mai scrie Monitorul de Suceava.
Pe 27 februarie, Paris Hilton a fost arestată de poliţie după ce a fost surprinsă la volanul maşinii sale, în vestul oraşului Los Angeles. Permisul său de conducere fusese deja suspendat pe 22 ianuarie, când justiţia a condamnat-o pe Hilton la trei ani de supraveghere judiciară după ce şi-a recunoscut vinovăţia în urma acuzaţiei de conducere în stare de ebrietate.
Ofiţerii de poliţie care au constatat infracţiunea au confiscat maşina starletei, una dintre ţintele preferate ale paparazzilor de la Hollywood.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *