Stiri

Parerea ta conteaza

Eopinii.ro, website ce contine opinii despre serviciile din Romania, se prezinta!

Din ianuarie 2007 websiteul http://www.eopinii.ro poate fi folosit de catre toti aceia care vor sa-si exprime opinia asupra serviciilor unei firme (fie ca aceasta este o banca, un magazin sau o alta firma, indiferent de domeniul de activitate al acesteia) din Romania.

Ce este www.eopinii.ro:

Eopinii.ro a fost lansat pe 25 ianuarie 2007 si doreste sa faca o baza de date cu magazinele si serviciile de pe piata romaneasca si sa contorizeze opiniile dumneavoastra cu privire la calitatea lor. Eopinii.ro vrea sa ajute persoanele sa faca o alegere informata cu privire la cumparaturile de pe internet si nu numai, devenind in timp o sursa credibila de informatii si recomandari personale.

Pe masura ce piata online se dezvolta, tot asa se dezvolta si cerintele utilizatorilor. Eopinii.ro nu doreste sa cenzureze ceea ce se posteaza pe site ci se vrea o platforma pentru cei care doresc sa isi impartaseasca experientele placute si cele mai putin placute. Dorim sa ne extindem cu ajutorul dumneavoastra si sa ajungem o referinta credibila care sa ofere informatii ajutatoare celor ce doresc sa fie informati cu privire la pericolele serviciilor romanesti. Nu uitati sa mentionati si experientele pozitive si sa notati si serviciile de care ati fost multumiti.

Ce nu este Eopinii.ro

Eopinii.ro nu este o platforma de publicitate si nu doreste sa fie asociat cu nici o firma din domeniul vanzarilor de orice fel.Tocmai pentru ca a pornit de la ideea de a nu fi partinitor cu nimeni.

Cum functioneaza:

Eopinii.ro va pune la dispozitie si un sistem de notare a unui review precum si de atentionare in cazul in care credeti ca un anumit comentariu nu isi are locul sau contine un limbaj ce contravine bunului simt. Cu ajutorul dumneavoastra putem crea o comunitate de opinii care sa ajute pe toata lumea. navigati pana la adresa care contine serviciul/firma la care doriti sa adaugati respectivul review, dati click pe linkul ‘Add new review’ situat imediat sub descrierea firmei. Veti fi redirectionat catre un formular pe care il veti putea completa, unde veti da note si scrie parerea, evidentiind atat lucrurile pro cat si cele contra. Nu este nevoie sa va faceti cont pentru a va spune parerea tocmai pentru ca dorim ca sa fie cat mai usor pentru dumvoastra. Daca firma la care doriti sa puneti review nu figureaza inca in baza de date, aveti doua posibilitati. Va faceti un cont si veti avea astfel si posibilitatea sa adaugati o firma cu ajutorul unui formular la care veti avea acces odata cu activarea contului. Sau luati legatura cu noi prin intermediul sectiunii contact si ne puteti da noua datele firmei respective si in maximum 24 de ore un administrator/operator o va adauga in baza noastra de date.

Pe masura ce piata online se dezvolta, tot asa se dezvolta si cerintele utilizatorilor. Eopinii.ro nu doreste sa cenzureze ceea ce se posteaza pe site ci se vrea o platforma pentru cei care doresc sa isi impartaseasca experientele placute si cele mai putin placute. Dorim sa ne extindem cu ajutorul dumneavoastra si sa ajungem o referinta credibila care sa ofere informatii ajutatoare celor ce doresc sa fie informati cu privire la pericolele serviciilor romanesti.

Eopinii
Mihaela Oprisan
coordonator proiect
http://www.eopinii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *