Cadouri

Pantofi – Tendinte toamna-iarna 2011/2012

In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

Fiecare iubitoare de moda va face o diferenta in momentul in care isi va alege propriul stil vestimentar. Pentru urmatorul sezon, designerii au pregatit nenumarate modele pentru a-ti starni inspiratia si pentru a te determina sa iti renovezi colectia de pantofi. Vei regasi in colectiile lor pantofi confortabili, dar si cu toc foarte inalt sau platformepantofi eleganti,pantofi simpli, cizme inalte si stramte, botine, pantofi sport cu toc inalt si pantofi prevazuti cu dantela.

In ceea ce priveste texturile, intalnim piele naturala si piele de caprioara sau catifea si blana, in timp ce culorile folosite intentioneaza sa puna in evidenta imaginea unei femei contemporane si indraznete, careia ii place sa se joace cu moda. Vei putea observa in colectiile designerilor doarte multe culori neutre, culori puternice, imprimeuri indraznete si sclipici.

Una dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2011/2012 o reprezintapantofii cu platforma. Ii intalnim la Barbara Bui, Isabel Marant, Marc Jacobs, Burberry Prorsum, D&G, Charles Anastase, Acne sau Mara Hoffman. Pantofii cu platforma sunt printre tendintele acestui sezon. Arata grozav combinati cu fuste, rochii sau pantaloni si completeaza perfect o tinuta de zi, casual sau mai eleganta sau o tinuta office.

Pe de alta parte, daca esti foarte pasionata de incaltaminte, sa nu iti fie teama sa porti o pantofi sport cu talpa joasa, foarte eleganti, precum poti observa la Giambattista Valli, Stella McCartney, Chanel si Narciso Rodriguez.

 

Sursa www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *