Evenimente

Pantofi 2011

A venit primavara nu doar afara, prin temperaturi ceva mai prietenoase si soare, ci si in garderoba noastra. Ne pregatim sa ascundem in rafturile de jos hainele si accesoriile de iarna si sa scoatem la iveala pe cele de primavara si de vara. Si de cele mai multe ori ne gandim ca vrem lucruri noi, iar pantofii sunt cu siguranta in topul listei de shopping. De aceea ne-am gandit sa iti prezentam modele de pantofi 2011, ca sa stii cam ce se poarta in acest sezon, care mai sunt culorile, formele si tendintele in materie de incaltaminte.

Alexandre Herchcovitch vine cu modele inalte si masive, insa cu toc cui. Poti opta pentru verde sau crem, nuanta din urma fiind destul de intalnita la incaltamintea pentru sezonul cald.

Pantofi online

Basso & Brooke propune de asemenea cremul, cu decupaj adanc in fata si cu toc inalt.

Dolce & Gabanna revine la talpa masiva cu aspect de lemn, insa restul pantofului duce cu gandul la incaltamintea unei mirese.

Ellie Saab propune pentru pantofii 2011 talpi si tocuri masive pe catwalk si promoveaza culoarea crem – rozaliu.

Etro a creat incaltaminte cu talpa ortopedica, in nuante de maro. In aceeasi categorie se inscrie si LAMB, cu platforme inalte in nuante de negru. Tot talpa ortopedica intalnim si la Luisa Beccaria, realizata din material de rafie care contrasteaza cu rozul delicat al partii de sus si cu floarea atasata.

Marc Jacobs vine de asemenea cu talpa ortopedica, insa de data aceasta pantoful este inspirat de incaltamintea sport.

Pantofi 2011
Tendinte sport intalnim si la Prada, cel putin in ceea ce priveste talpa, cu modele asemanatoare adidasilor. Tommy Hilfiger se poate inscrie in aceeasi gama, cu pantofi cu siret de culoare alba.

PPQ are tot platforme, de data aceasta mult mai stilizate, cu un design care uneste talpa cu partea de sus, dand impresia de un intreg.

Hannah Marshall uneste partial tocul de restul pantofului si foloseste griul.

Jean Paul Gaultier ramane la pantoful clasic, cu o inaltime a tocului acceptabila, mult mai comozi decat multe alte tipuri de pantofi propusi de marii designeri pentru acest an.

Jeremy Scott aduce pe catwalk un trend mai putin popular (cel putin deocamdata), si anume pantoful cu aspect de copita.

Rosa Cha diversifica paleta coloristica, combinand rosul cu verdele. Pentru un alt model este folosit cremul, iar pantoful are aspect de sabot. Pantofi – saboti a realizat si Jason Wu, in nuante de maro.

Sass & Blide foloseste nuante precum crem sau gri, in timp ce Viktor & Rolf indrazneste sa promoveze culori puternice precum turcoaz.

Vera Wang se rezuma la negru, la fel si Zac Posen, care compenseaza cu un model multicolor pentru talpa.

Vezi si foto pe www.stilfeminin.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *