LifeStyle

Otetul de mere – leac universal?

Reteta cu otet de mere pentru slabit:
otetmere
In timpul fiecarei mese se bea, in prima luna, 1 pahar de apa cu o lingurita de otet din mere. In a doua luna cate 2 lingurite la un pahar de apa. Pe zi trebuie sa se consume 3 pahare. Renuntati la dulciuri si la paine alba.

Compresa pentru vanatai : 1 lingura de otet se amesteca cu putina apa fiarta. Se inmoaie in acesta solutie o bucata de tesatura alba si se acopera vanataia, deasupra punan celofan si pansand cu tifon. Cand compresa s-a uscat se inmoaie din nou, repetand procedura de cateva ori.

Reteta contra tusei: se amesteca 3 linguri de otet de mere, 1 lingurita suc de aloe, 1/2 pahar miere de albine. Se iau cate 2 lingurite de 3-4 ori pe zi, inainte de masa.

Tratament contra varicozei cu otet de mere:
Se toarna otet de mere pe palme si se freaca picioarele de sus in jos, dimineata si seara, in fiecare zi timp de 1-2 luni, sau se invelesc picioarele cu servetele inmuiate in otet, apoi se leaga cu un prosop si se sta in pat sau fotoliu, cu picioarele ridicate, timp de jumatate de ora. In timpul acestui tratament trebuie sa beti, de 2 ori pe zi, un pahar de apa cu 2 lingurite de otet de mere.