MUZICA

Orange oferă muzică nelimitată prin Deezer

Orange aduce în România serviciul muzică nelimitată prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori. Practic fac această ofertă (copy+paste și nicidecum în premieră) după ce Vodafone a lansat serviciul de muzică Zonga.
Potrivit unui studiu asupra pieței digitale din România, derulat în perioada ianuarie-februarie 2012 pe un eșantion reprezentativ pentru utilizatorii români de internet, 9 din 10 români chestionați declară că muzica face parte din viața lor, în timp ce 8 din 10 tineri ascultă muzică în timp ce se deplasează sau sunt ocupați și cu alte activități.

Pentru 9 din 10 utilizatori este esențial ca serviciul să fie simplu de utilizat și să ofere calitate audio HD. De aceea, pentru a le oferi clienților posibilitatea de a asculta muzică oriunde, oricând și la calitate înaltă, Orange recomandă smartphone-uri de ultimă generație, precum Samsung Galaxy S III mini, Samsung Galaxy S III, HTC Windows Phone 8S și HTC Windows Phone 8X, împreună cu abonamentele Panteră care oferă muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, cu abonamentele Panteră, clienții au și de inter net mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

Serviciul de muzică prin Deezer, inclus în abonamentele Panteră, poate fi accesat de pe telefonul mobil, printr-o aplicație dedicată, compatibilă cu sistemele de operare mobile iOS, Android, Windows Phone și BlackBerry OS și pe computer, prin intermediul unui cont. Clienții Orange au acces la peste 20 de milioane de melodii, acesta fiind serviciul de streaming cu cel mai extins catalog din România. Clienții pot asculta, organiza și partaja pe Facebook și Twitter melodiile favorite, oricând și oriunde, nelimitat, de pe orice dispozitiv mobil compatibil. Playlist-urile cu piesele și albumele preferate pot fi descărcate pe telefon și ascultate chiar și în mod offline.

Clienții Orange care nu au un abonament Panteră, pot cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus) care le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, prin aplicația Deezer, fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.

 

Astfel, clienții care cumpără unul dintre abonamentele Panteră cu contract pe doi ani sau prelungesc cu doi ani contractul pentru abonamentul Panteră pe care îl utilizează deja primesc muzică nelimitată prin Deezer, timp de 6 luni. De asemenea, aceștia beneficiază și de internet mobil și TV în Portalul Orange pe mobil nelimitat, timp de 6 luni.

 

Clienții care au alte abonamente Orange sau dețin un abonament Panteră, dar nu fac o prelungire contractuala cu doi ani în perioada promoției au posibilitatea de a cumpăra opțiunea Deezer Premium + la 4,99 euro (TVA inclus). Opțiunea le oferă acces la catalogul Deezer și pot asculta muzică pe computer sau pe mobil, consumând din traficul de date inclus în abonament sau fiind tarifați în funcție de traficul de date realizat. În curând opțiunea va fi disponibilă și pentru clienții Orange PrePay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *