Stiri

Opinie: tot ce trebuie să citești despre Samsung Galaxy S5

Cu ajutorul funcţiei S Health 3.0, noul Samsung GALAXY S5 ajută oamenii să se mențină în formă și să fie cât mai sănătoși. Această funcţie oferă posibilitatea de a monitoriza și supraveghea stilul de viață, cu ajutorul mai multor instrumente suplimentare precum un pedometru, istoric al dietelor și exercițiilor și, ca noutate, un monitor al ritmului cardiac încorporat. În plus, utilizatorii GALAXY S5 își pot personaliza experiența cu un ecosistem bogat de aplicații și au posibilitatea de a se conecta cu produse Gear de ultimă generație pentru antrenamente de fitness în timp real.  

Samsung GALAXY S5 îmbină design-ul modern, caracteristic Samsung, cu noile tendințe, pentru a satisface o gamă diversă de gusturi și interese ale utilizatorilor. Datorită modelului unic, carcasa GALAXY S5 oferă smartphone-ului un aspect modern și plin de farmec. Noua sa formă netedă și bine conturată este disponibilă într-o varietate de culori vii, precum Charcoal Black, Shimmery White, Electric Blue, sau Copper Gold, care se potrivesc de minune cu stilul personal al fiecărui utilizator.

GALAXY S5 oferă o cameră foto avansată, conectivitate rapidă, instrumente de fitness dedicate și funcții de securitate și protecție sporite, pentru ca utilizatorii să fie mereu în formă și conectați.

Surprinde momentele care contează cu adevărat

Posibilitatea de a suprinde și de a păstra amintirile cele mai dragi este acum una dintre cele mai importante funcții ale unui smartphone. Tocmai de aceea, noul GALAXY S5 le oferă utilizatorilor o funcționalitate superioară a camerei de 16 megapixeli, un meniu îmbunătățit și o interfață care le permite să facă poze, să le editeze și să le distribuie fără niciun efort.

De asemenea, GALAXY S5 le oferă utilizatorilor cel mai rapid autofocus, până la 0,3 secunde, tehnologie HDR și reproducerea luminii naturale și a culorilor cu o intensitate uimitoare, în orice condiții. Mai mult, funcția Selective Focus le permite utilizatorilor să focalizeze pe o zonă specifică a obiectului pozat în timp ce fundalul fotografiei este estompat. Datorită acestei caracteristici, utilizatorii nu mai au nevoie de un kit cu lentile speciale pentru a crea o adâncime superficială a câmpului vizual (efectul DOF).

Vezi aici totul despre Samsung Galaxy S 5>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *