MUZICA

Ombladon il aduce pe Necro la Music Channel

Rapperul new yorkez, Necro, este invitatul de onoare al lui Ombladon, gazda emisiunii Hip-Hop Chart de la Music Channel din fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Necro aka The Sexorcist a sustinut zilele trecute un concert de zile mari intr-unul din cluburile din Bucuresti, acesta fiind ultimul concert din turneul european inceput pe data de 2 octombrie. Ombladon nu a ratat ocazia si a fost prezent la concertul sustinut de artistul american. Considerat unul dintre cei mai “brutali” rapperi din New York, Necro se caracterizeaza ca un rapper atipic, spunand ca a plans atunci cand Cliff Burton, fostul basist al trupei Metallica, a decedat.

De-a lungul carierei, el a reusit sa vanda 1.2 milioane de albume. Succesul a fost simplu: a recrutat cativa copii care sa-i vanda CD-urile in toata lumea. Printre fanii lui Necro se numara: Igor Cavalera, tobosarul legendarei trupe Sepultura, John Tardy de la Obituary si componentii trupei Slipknot.

Hip Hop Chart este mai mult decat o selectie a celor mai bune piese hip-hop, este emisiunea in care Ombladon iti arata stilul de viata al culturii hip-hop si iti prezinta cele mai importante evenimente din hip-hopul underground.

http://www.1music.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *