MUZICA, Vedete

Ombaldon, interzis de CNA

CNA se arata si de aceasta mai catolic decat Papa si a luat decizia interzicerii difuzarii videoclipului “Cheia de sub pres”, semnat Ombladon.

In viziunea membrilor CNA: “in clip sunt prezentate imagini cu un continut violent: interpretul sparge si arunca pe podea diverse obiecte din casa si o agreseaza pe tanara ( o impinge si chiar o arunca pe podea).

De asemenea este folosit un limbaj vulgar si injurios cu caracter violent, precum: imi rupi inima, o sa-ti rup capul, daca aveam pistol il descarcam in tine, nu ezitam sa te omor”. Membrii Consiliului considera ca un astfel de mesaj poate avea efecte negative asupra dezvoltarii copiilor, pentru care femeia, in calitatea ei de mama, reprezinta un simbol al dragostei, iar nu un obiect asupra caruia iti poti revarsa furia prin violenta si limbaj injurios.

Consiliul apreciaza ca fiind inacceptabila promovarea prin intermediul televiziunii si a radioului a unor productii audiovizuale in care femeia este pusa in situatii injositoare si expusa unor agresiuni fizice, psihice si verbale din partea barbatului”.

“Cheia de sub pres” este al doilea single de pe cel mai recent album semnat Ombladon, “Cel mai prost din curtea scolii”, material ce are toate sansele ca in scurt timp sa primeasca Discul de aur din partea Casei de discuri Roton pentru mai mult de 10.000 de unitati vandute.

Sursa:Roton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *