Vedete

Olivia Newton-John s-a căsătorit pentru a doua oară

ActriÅ£a ÅŸi cântăreaÅ£a Olivia Newton-John, cunoscută pentru rolul din musicalul “Grace”, s-a căsătorit pentru a doua oară, săptămâna trecută, în cadrul unei ceremonii secrete.

Newton-John, în vârstă de 59 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri american John Easterling, în vârstă de 49 de ani, la locuinţa ei din Malibu, California, conform cotidianului The Daily Telegraph.

Invitaţii au sosit la locuinţa actriţei crezând că vor participa la o petrecere cu ocazia Zilei Independenţei, dar au aflat că vor participa la nunta cuplului.

Potrivit unei surse citate de cotidian, Newton-John a afirmat că a trecut prin prea multe de-a lungul vieţii şi că nu va lăsa nimic să intervină în calea fericirii sale.

Newton-John, care a fost diagnosticată cu cancer în 1992 şi este o susţinătoare a campaniilor pentru lupta împotriva cancerului, se întâlneşte cu Easterling încă de anul trecut.

Actriţa a divorţat de primul său soţ, Matt Lattanzi, la mijlocul anilor 1990, întrucât acesta o înşelase.

În 2005, Newton-John a fost devastată de dispariţia prietenului său, cu care se întâlnea de nouă ani, Patrick McDermott.
Sursa: www.monitorulsv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *