LifeStyle

Oferte Speciale in luna iunie : Te muti in casa noua si nu platesti 2 ani intretinere !

a mai utila publicatie gratuita din Bucuresti si Judetul Ilfov, adresata persoanelor mature interesate de pachete promotionale, reduceri si cadouri, v-a pregatit o multime de surprize in luna iunie ! Veti gasi peste 120 de companii cu oferte de nerefuzat in paginile revistei !

Din continutul editiei de iunie va dezvaluim:

ECO – mai mult decat moda, fite si imagine. E timpul mutarilor pe termen lung. Casele pasive si panourile solare sub lupa Oferte Speciale. Care sunt avantajele si dezavantajele acestor tehnologii. Cat costa un sistem de panouri solare si in cat timp iti poti recupera investitia ?

Mai aveti ceva de facut prin casa ? Amenajari, redecorari sau utilari ? Peste 80 de companii va stau la dispozitie, avand pachete promotionale, reduceri sau cadouri. Toate doar in paginile revistei Oferte Speciale.
De la 5% reducere la usile din lemn pana la 35% reducere la tamplaria PVC sau preturi speciale pentru cititorii revistei. Profitati de vremea buna pentru a termina toate lucrarile de care v-ati apucat!

Investiti intr-un somn de calitate. Avantajele unor saltele ce isi merita banii. Fie ca e vorba de micro capsule cu uleiuri pe baza de aloe vera ce se sparg in timpul somnului, pentru ca dumneavoastra sa fiti mai relaxati dimineata, sau ioni de argint ce ne ajuta sa eliberam electricitatea acumulata de organism in timpul zilei, suntem siguri ca veti gasi foarte interesante noutatile din acest domeniu.

Cea mai atractiva oferta speciala in luna iunie? Te muti in casa noua fara sa platesti intretinerea timp de 2 ani. Fie ca veti achizitiona o locuinta noua sau va construiti o casa pasiva, Oferte Speciale a negociat pentru dumneavoastra ca dezvoltatorul/constructorul sa suporte cheltuielile de intretinere timp de 2 ani.

Incepand cu 7 iunie, revista Oferte Speciale este disponibila in mod gratuit in :

-Statiile de combustibili Agip si Lukoil
-Lanturile de restaurante : Springtime, KFC, Pizza Hut si Burger King.
-Lantul de hypermarketuri Kaufland
-Peste 1000 de locatii business (centre de afaceri, cladiri de birouri, sedii de companii etc.) prin intermediul partenerilor si a propriului nostru sistem de distributie)

In paginile revistei veti gasi reduceri de pret, pachete promotionale sau cadouri, toate sub forma de oferte speciale negociate pentru cititori. Tot ceea au de facut cititorii pentru a beneficia de acestea este sa contacteze companiile mentionand revista Oferte Speciale. Oferte Speciale este o publicatie gratuita lunara, tiparita in 55 000 exemplare, tirajul fiind auditat de BRAT.

Mihai Gorjanu – 0757 069 054
PR & Marketing Manager
M(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)

www.ofertespeciale.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *