LifeStyle

Oferte pentru Vacanta de Pasti

Romanii tind sa isi petreaca sarbatorile de Paste in diverse destinatii de vacanta decat acasa. Operatorii turistici inscrisi pe Goovel.net propun oferte accesibile si invita turistii sa le rezerve din timp.
Grecia, Bulgaria si Romania sunt tarile cele mai cerute si ofertate pentru petrecerea sarbatorilor de Paste, in sistemul turistic online Goovel.net. Avand tarife pornind de la 58 EUR pentru 3 zile petrecute pe plajele de la Albena (Bulgaria), operatorii turistici inscrisi in sistemul Goovel propun turistilor diverse activitati pe care le pot desfasura in perioada sarbatorilor. Astfel, turistii pot alege sa mearga cu familia in Bulgaria la Nisipurile de Aur sau in alte localitati de pe litoral platind incepand cu 58 EUR de persoana pe sejur, sau in Austria la Viena cu 173 EUR de persoana. Cei interesati de turismul religios, care vor sa viziteze edificii istorice sau manastiri celebre, pot opta de exemplu pentru o vacanta de 5 zile la Voronet. Alte destinatii in Romania sunt Arieseni (4 zile, de la 92 EUR de persoana), Cheia (4 zile, 64 EUR), Poiana Brasov (4 zile, 150 EUR), Predeal (4 zile, 80 EUR), Sinaia (4 zile, 89 EUR), Bran (3 zile, 143 EUR), Moeciu, Bazna, Borsa. Unii operatori ofera circuite turistice, cum ar fi cel din Grecia in care se viziteaza Salonicul, Meteora si Atena intr-o excursie de 7 zile care costa 199 EUR de persoana. Alte optiuni ar fi Cipru, Italia, Malta, Spania, Turcia, destinatii pentru care exista oferte diversificate, la tarife accesibile.

Pentru alegerea ofertelor si ajutor in luarea unei decizii, pe Goovel se pot comparara doua sau mai multe oferte selectate la un moment dat. Goovel ofera de asemenea posibilitatea planificarii amanuntite a calatoriilor, prin filtrarea automata a ofertelor existente in functie de cerintele turistului, precum si prin organizarea si evidenta activitatilor de pregatire a unei calatorii lipsite de griji.

In sistemul turistic online www.Goovel.net activeaza operatori turistici cu renume in Romania: Perfect Tour, Family Travel, Gusti Tour, Mareea, Interra Travel, Maran Turism, Petrodava Travel, Universal Turism, Carpe Diem Travel, Clasic Travel&Tours, Iuve Travel Agency, Gerada Tur, Nefertiti, Peter, Cristana, Sigma Tour&Travel, B.T.T., Go Travel, Prestige, Karpaten, Ellada si alte peste 250 de agentii de turism, hoteluri, pensiuni, vile, companii de transport si inchirieri masini. 
Telefon: –
Email:   

Adresa web: http://www.Goovel.net
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *