LifeStyle

Oasis va lansa un album “best of” în noiembrie

Membrii trupei Oasis au anunţat că vor lansa în luna noiembrie un album cu cele mai bune 18 melodii ale lor, informează BBC News Online.
Albumul se va numi “Stop the Clocks” ÅŸi va conÅ£ine melodii care au intrat în topurile de profil dar ÅŸi cântece mai puÅ£in promovate, toate alese de membrii trupei.
“Wonderwall”, “Half the World Away” ÅŸi hitul de debut “Supersonic” se vor afla pe acest album, care va fi lansat pe 20 noiembrie, la timp pentru a ajunge de Crăciun în casele fanilor.
Oasis a luat o pauză de concerte şi se ocupă de înregistrări, dar nu este nimic adevărat în speculaţiile conform cărora trupa s-ar fi destrămat, a declarat purtătorul de cuvânt al trupei.
Condus fraţii Gallagher, grupul Oasis a reuşit să vândă 40 de milioane de albume în lumea întreagă, de la apariţia lui în 1993.
Noel, în vârstă de 39 de ani, şi Liam, în vârstă de 33 de ani, au devenit renumiţi pentru certurile dintre ei, temperamentul şi înjurăturile lor dar şi pentru faptul că fac parte din una dintre cele mai reprezentative trupe ale erei Britpop.
Primele lor albume, “Definitely Maybe” ÅŸi “(What’s the Story) Morning Glory” au fost aclamate ÅŸi au câştigat atenÅ£ia lumii întregi. “Be Here Now” a fost albumul care s-a vândut cel mai rapid în istoria topurilor muzicale, la lansarea lui în 1997.

www.monitorulsv.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *