Vedete

Oana Tache are intalnire cu Fatboy Slim

Saptamana aceasta, unii dintre cei mai buni DJ din lume vin in Romania, pe Plaja “Hanul Piratilor” de la Navodari, la “The Mission Dance Weekend”. Ca de obicei, Oana Tache este pe urmele lor iar in acest weekend s-a “invoit motivat” de la cele doua job-uri ale sale, de la ProFM DANCE si MTV, pentru a fugi la mare si a-i asalta cu intrebari pe Fatboy Slim, Timo Mass si Trentemoller.

Astfel, ea va aduce ascultatorilor bucuresteni, pe 89,5 FM, si telespectatorilor MTV interviuri in exclusivitate in care DJ-ii vor povesti fanilor ce-au mai facut, ce planuri de viitor au si, bineinteles, vor dezvalui secretul succesului lor. Toate declaratiile, marturisirile si discutiile despre viitoarele proiecte vor fi difuzate pe ProFM DANCE si la MTV News, luni, 14 iulie, de la ora 16.00.

Vineri, 11 iulie, fanii muzicii dance vor putea vedea “la treaba” o prima serie de DJ de varf in cadrul “The Mission Dance Weekend”, eveniment organizat de The Mission. Roger Sanchez & Trentemoller live, Livio & Roby/Pagal si Negru vin “cu temele facute” si, incepand cu ora 18.00, dau drumul unor ritmuri ametitoare pe Plaja “Hanul Piratilor”. A doua serie de DJ recomandata de ProFM Dance si MTV ofera publicului, sambata, de la aceeasi ora, cele mai hot piese.

Sunt prezenti la apel Fatboy Slim & Timo Mass, Optik, Adrian Eftimie si Negru, echipati cu platane si pregatiti sa faca spectacol. Astfel, in doar doua zile, muzica dance coboara pe nisip de pe frecventa ProFM Dance si, adusa de cei mai buni DJ, inunda Plaja “Hanul Piratilor” cu un val puternic de… distractie.

www.profm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *