Evenimente

Oana Cuzino la Estetika & Wellness 2009

Daca esti specialist in domeniul beauty sau simplu consumator de produse de infrumusetare, ori pasionat al notiunii de modern in acest domeniu, dornic sa afle despre tehnici si tratamente cosmetice de avangarda, avem vesti bune pentru tine: 4 zile dedicate frumusetii la Estetika & Wellness 2009, intre 9-12 aprilie 2009 la Sala Palatului, eveniment aflat anul acesta la a 6-a editie (Program de vizitare 10:00-19:00). In cadrul acestui eveniment toti amatorii de frumos vor avea posibilitatea sa viziteze Expozitia de promovare si vanzare Estetika & Wellness 2009.Tenul Si corpul tau vor fi n centrul atentiei, iar expozantii noStri sunt nerabdatori sa-ti recomande cele mai bune produse Si tratamente – la preturi promotionale. Cei mai buni stilisti au grija de parul tau: iti recomanda cea mai potrivita tunsoare, nuanta de par care sa te puna n evidenta Si te nvata cum sa ai grija de parul tau.

Congresul International de Estetica aplicata Les Nouvelles Esthetiques, editia a VI-a, destinat specialistilor din domeniul frumusetii gazduieste o serie de conferinte, mese rotunde, demonstratii pe teme de cosmetica, hairstyling, terapii holistice, medicina si chirurgie estetica, wellness si SPA si va propune o serie de invitati speciali care vor prezenta teme revolutionare in estetica aplicata, de genul:

Dr. Oana Cuzino va sustine initiativa esteticienelor de furnizare de servicii de infrumusetare pentru pacientele care sufera de cancer de col uterin si mamar, pentru a ajuta la reintegrarea lor sociala. Cu aceasta ocazie lansam un apel catre toate centrele de infrumusetare care doresc sa se alature acestei initiative.

Ruxandra Dobrescu, director al Scolii de Machiaj Kruger Brent arata minunile pe care le poate face machiajul corector pentru tenul afectat de leziuni cutanate.
Academia de hairstyling Raffel Pages din Spania va aduce, in premiera in Romania, colectia de tunsori Primavara-Vara 2009, Evolution.

Patru masoterapeuti faimosi, maestri ai Scolii Holistice Samadhi, Italia, condusa de Francesco Franco, vor transforma masajul din arta manuala, in arta vindecatoare.

Mesele rotunde pe teme de Nail Business, Tehnici Anti-aging, Spa si Biocosmetica vor fi sustinute de personalitati recunoscute din domeniu si moderate de dna Carmen Okabe, publisher Les Nouvelles Esthetiques si CEO Estetik TV.

Gala Premiilor LNE pentru Industria de Frumusete va inchide evenimentul, duminica, la ora 14. In cadrul unei ceremonii deja cu traditie sunt acordate, titlurile de: Esteticiana anului 2008, Stilistul anului 2008, Managerul de succes al anului 2008, Clubul de Fitness al anului 2008, Best Trainer in Aerobics&Fitness 2008, Cea mai activa prezenta in industria de frumusete in anul 2008.

ESTETIKA & WELLNESS 2009, 9-12 aprilie, Sala Palatului este organizata de revista Les Nouvelles Esthtiques si agentia Estetik Media International.

tel.: 021 317 72 72

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *