Vedete

Oameni pentru inima, minte si suflet prima gala a Premiilor Felicia

Prima Gala a premiilor Felicia – Oameni pentru inima, minte si suflet si-a desemnat pe 8 octombrie primii castigatori. Personalitati remarcabile din diferite domenii, artisti indragiti sau institutii care s-au implicat in viata comunitatii au fost recompensate cu Premiile de Excelenta ale Revistei Felicia, precum si cu Premii speciale. Gazda evenimentului a fost Ovidiu Komornyik, patronul casei de discuri OvoMusic si unul dintre cei mai indragiti cantareti romani.

Premiul de Excelenta in domeniul sanatatii a revenit dr. Irinel Popescu, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, pentru activitatea sa pusa in slujba vietii. Premiul a fost inmanat de Alessandra Stoicescu, care i-a multumit dr. Irinel Popescu in numele tuturor celor carora le-a redat sanatatea.
Gabriela Vranceanu Firea, director general Revista Felicia, a inmanat Mihaelei Nicola, CEO The Group, premiul de excelenta in business, pentru rezultatele remarcabile obtinute de firma sa. Firma doamnei Nicola a fost in ultimii ani liderul pietei de publicate din Romania. Ne-a invatat ce inseamna eleganta, cu ajutorul volumului Cu manusi, iar in aceasta vara, ne-a reamintit cat de important este sa ne pastram feminitatea, cu ajutorul campaniei Poarta o rochie, a explicat Gabriela Vranceanu Firea in motivatia de acordarea a premiului.
Premiul de excelenta in muzica a fost acordat Doamnei muzicii romanesti, Angela Similea. Muzica ei construieste punti intre generatii. {si tot prin muzica a reusit sa atinga sufletul tuturor romanilor, indiferent unde se afla sau ce varsta au. Pentru talentul si cariera deosebita, pentru bucuria pe care ne-a adus-o tuturor, Revista Felicia a acordat premiul de excelenta in muzica doamnei Angela Similea, a spus Ruxandra Sararu, director de comunicare si marketing la Radio Romania.
Premiul de excelenta n cultura a revenit redactiei Jurnalul National, pentru colectia Biblioteca pentru toti. Cristina Copos, reputat om de afaceri si o persoana care a sustinut nenumarate proiecte sociale, a inmanat premiul redactorului-sef al Jurnalului National, Dan Constantin. Este un dar minunat, facut noua, tuturor, care sa ne reaminteasca de placerea de a citi, dar si de unele dintre cartile care ne-au luminat copilaria. Multumim redactei Jurnalul National pentru aceasta initiativa, care este recompensata cu premiul de excelenta pentru cultura, a afirmat Cristina Copos.
Initiativa BCR si a Fundatiei Mereu Aproape de recompensare a performantei scolare a fost rasplatita cu premiul de excelenta pentru initiative sociale. Premiul a fost inmanat de Radu Preda, redactor-sef al Saptamanii Financiare si Director Executiv al Media Casa Press. Adina Loghin, ef Departament Marketing i BTL al BCR i Gabriela tefan, director general Fundatia Mereu Aproape i BTL Manager Antena 1, au primit trofeele si aplauzele asistentei.
Premiul de excelenta in literatura si blogging a fost inmanat de directorul editurii Litera, Dan Vidrascu, doamnei Lucia Verona, dramaturg si prozator, presedintele sectiei de dramaturgie si critica dramatica a Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti.
Premiul de excelenta n teatru a fost inmanat inegalabilei Stela Popescu de catre soprana Felicia Filip si de catre sotul acesteia, regizorul Cristian Mihailescu. Constantin Tanase are un urmas demn in Stela Popescu, a afirmat regizorul Cristian Mihailescu, care a multumit actritei pentru intreaga activitate.
Premiul de excelenta pentru sustinerea egalitatii de sanse in politica a revenit Marian Vanghelie, preedintele PSD Bucureti, care a sprijinit constant, de-a lungul timpului, candidaturi ale doamnelor sau accesul acestora in functii administrative.
Revista Felicia a acordat si patru Premii speciale.
Premiul |nvingatorii crizei a fost inmanat Mariei Grapini, presedintele Pasmatex, de catre Lucian Mandruta, pentru succesul companiei pe care o conduce si sustinerea constanta a intreprinzatorilor romani.
Premiul Ambasador al culturii romanesti a revenit doamnei Ana Blandiana, detinatoare a Legiunii de Onoare, laureata a mai multor premii nationale si internantionale, printre care Premiul International Herder, Premiul National de Poezie, Premiul “Opera Omnia” al Uniunii Scriitorilor, Premiul International Vilenica.
Dr. Ioan Stoian, directorul Clinicii Gynecoland, a primit premiul Prietenul cititoarelor Revistei Felicia pentru sustinerea constanta a campaniilor directe realizate de publicatie pentru cititoarele sale.
Premiul special al Revistei Felicia a revenit doamnei Felicia Filip, o voce de exceptie a liricii romanesti. Felicia Filip a fost de altfel si prima personalitate publica care a aparut pe coperta Revistei Felicia, la lansarea acesteia.
Participantii la gala: oameni de afaceri, politicieni, nume de referinta din domeniul culturii, muzicii, sportului au aplaudat indelung recitalul sustinut de Angela Similea si Ovidiu Komornyik, un regal de melodii oferit oaspetilor revistei Felicia.
La eveniment au fost prezente personalitati ale vietii publice: Dana Sota, Roxana Iliescu, Oana Sarbu, Florentina Opris, Corina Danila, dar si reprezentanti ai vietii politice – Alina Gorghiu, Victor Surdu, Aura Vasile, precum si cititori ai Revistei Felicia. Colegii din cele 3 televiziuni – Antena 1, Antena 2 si Antena 3 au sustinut echipa revistei: Andreea si Andrei Berecleanu, Simona Gherghe, Simona Balanescu, Mihaela Tatu, Crina Abrudan, Nadina Campean, Oana Frigescu Badiu. Revista Felicia este o parte din viata mea si sunt fericita ca numeroase personalitati au onorat invitatia noastra. Le multumesc atat lor, cat si tuturor cititorilor nostri, pe care promitem ca nu ii vom dezamagi, a declarat Gabriela Vranceanu Firea.

redactie@revistafelicia.ro
http://www.revistafelicia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *