Concerte

O noua sursa de energie alternativa in Vama Veche

.

Joi, 26 august, in Vama Veche vor rasuna acordurile live ale rock-ului alternativ, incarcat de energia tinereasca a trupei Sophisticated Lemons. Terasa The Stage gazduieste incepand cu orele 22 primul concert unplugged al tinerilor bucuresteni, intr-un eveniment la care accesul publicului este liber.

Trupa a luat fiinta in 2008 si este alcatuita din Radu Osaciuc (solist vocal, chitara ritm), Andrei Dragusanu (chitara solo, backing vocals), Andu Iosif (chitara bas) si Andrei Popa (tobe).

Sophisticated Lemons au debutat pe scena in 2009 sustinand primul lor concert in deschiderea formatiei Omul cu Sobolani. Doua luni mai tarziu, castigau detasat premiul publicului la concursul byron Rock Your Highschool. Urmeaza o serie de alte concerte alaturi de Kumm, Dutevino, byron.

Primul single Sophisticated Lemons, intitulat On My Own, a debutat direct pe primul loc al clasamentului muzical Topshow, realizat de Radio Guerrilla, creand o dubla premiera pentru trupa si pentru radio.

Profil MySpace:
www.myspace.com

Terasa The Stage a fost deschisa din dorinta de a promova muzica live de calitate, de a oferi o scena atat tinerilor talentati si proiectelor muzicale in curs de afirmare, cat si artistilor consacrati, cunoscuti si iubiti de public.

Partenerii de promovare ai evenimentelui sunt: ghidul Zile si Nopti, OneDay.ro, iConcert.ro, BestMusic.ro, Rockliber.ro, Zeara.

relatii presa/ artist/ evenimente
Irina Petrovici
irina@futurebear.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *