Evenimente

O noua editie Pagini Aurii Cluj 2010-2011

Pagini Aurii anunta lansarea noii editii a ghidului Pagini Aurii Cluj. Editia noua a acestei surse de informare prezinta peste 10.200 de firme reale, clasificate in peste 1100 de domenii de activitate, cu toate informatiile actualizate.

Ghidul vine in ajutorul tuturor locuitorilor judetului Cluj cu un continut bogat in informatie despre companiile locale, telefoane si adrese utile (gari, primarii, prefecturi, ministere si alte institutii publice si administrative), servicii telefonice speciale si de urgenta, harta judetului, harta orasului Cluj si lista strazilor din Cluj ordonata alfabetic. In plus, ghidul contine ca sectiune separata Pagini Albe, cartea de telefon – registrul oficial al abonatilor Romtelecom, persoane fizice si juridice din judetul Cluj.

Formatul ghidului este unul deja consacrat, formatul A4, full color, cu are un tiraj total de 70.000 de exemplare. Distributia se desfasoara in aceste zile in judetul Cluj, in mod GRATUIT, prin urmatoarele canale: door-to-door, prin sampling in centre comerciale si de afaceri si prin agentii de vnzare ai companiei.

Ghidurile Pagini Aurii sunt recunoscute ca surse de informatie de incredere la nivel national, cu un continut de calitate si la zi. In acelasi timp, alaturi de paginiaurii.ro, reprezinta un instrument eficient de business pentru companii la nivel local, asigurand companiilor listate vizibilitate in randul potentialilor clienti. Conform ultimelor studii, informatia din ghidul Pagini Aurii este folosita de 6 milioane de utilizatori cel putin o data pe an, iar peste 3.3 milioane de persoane – cel putin o data pe luna.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romnia, detinnd cca. 70% din aceasta piata. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european n publicarea de ghiduri clasificate de informatii business la nivel local.
n decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformndu-l ntr-un motor de cautare business performant Si complex, construit pentru a oferi utilizatorilor sai cautari cu rezultate relevante. n portofoliul companiei se mai regasesc brand-uri precum: Pagini Albe, Contact B2B Si Pagitur, paginialbe.ro si site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editeaza anual 19 ghiduri (CalaraSi-Ialomita, Galati-Braila, IaSi-Bacau, Prahova, Dolj, ArgeS – Dmbovita, Mures, Brasov, Arad, Bihor, TimiS, Cluj, BucureSti-Ilfov, Constanta, Sibiu, Satu Mare-Maramures, Covasna-Harghita, Suceava-Neamt, Buzau-Vrancea) cu o circulatie de peste 850.000 copii, furniznd informatii in mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

http://www.paginiaurii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *