Vedete

Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren la E! TV

Prezentatorul E! News Jason Kennedy și modelul și redactorul de modă Lauren Scruggs sunt protagoniștii noii emisiuni cu durata de o oră intutulată E!ES: Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, care va avea premiera joi, 12 februarie, la ora 21:30, numai la E !. De la un accident care le-a schimbat viața, până la emoționanta cerere în căsătorie făcută de Jason la lumina lumânărilor, aflați povestea relației lor, într-un moment în care se gândesc la viața cea nouă pe care o vor începe împreună.

În Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, emisiunea specială cu durata de o oră de la E!, cuplul de vedete din SUA își spune povestea de iubire, invitând publicul să le fie alături la cele mai importante momente din viața lor, de la logodna emoționantă până la planificarea căsătoriei și nunta propriu-zisă. Pe măsură ce Jason și Laurel se pregătesc de nuntă, E! este alături de ei în drumul către altar.
Publicul E! are ocazia să participe la toți pașii celor doi: alegerea rochiei, felul în care fac față diferențelor de fus orar, tensiunea pregătirilor sau costurile care cresc de la o zi la alta. La toate acestea se adaugă și stresul de a găsi locuința perfectă pentru amândoi. Mai mult, chiar în ziua nunții mirii vor avea parte de puțin dramatism, iar Jason îi pregătește o mare surpriză viitoarei sale soții.

Începutul unei noi vieți împreună pentru Jason și Laurel este presărat cu lacrimi și zâmbete deopotrivă, mai ales în ziua nunții. E! își invită telespectatorii să participe la un eveniment special în emisiunea E!ES: Nunta familiei Kennedy: Jason și Lauren, care va avea premiera joi, 12 februarie, la ora 21:30, numai la E!

Universal Networks International, divizia globală de canale a NBCUniversal, este una dintre cele mai mari companii de divertisment, furnizând conţinut şi branduri de calitate pentru peste 176 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia Pacific. Portofoliul include brandurile Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA, Telemundo și Golf Channel. Aceste branduri unice oferă experienţe diverse de divertisment pentru audienţele locale din întreaga lume. Universal Networks International reprezintă și Movies 24.

NBCUniversal News Group, care deține unul dintre cele mai cunoscute, respectate și influente portofolii de posturi TV și canale digitale informative din lume, operează CNBC și NBC News la nivel internațional. Universal Networks International este parte a NBCUniversal, una dintre cele mai mari companii de media şi divertisment din lume, care dezvoltă, produce şi se ocupă de marketingul divertismentului, ştirilor şi informaţiei pentru o audienţă globală. NBCUniversal deține și operează un important portofoliu de rețele TV de știri și divertisment, deține o companie de producție cinematografică, un grup de stații TV, produce un mare număr de programe de televiziune și deține, de asemenea, parcuri de distracții celebre în toată lumea. NBCUniversal este o divizie Comcast Corporation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *